A süniket ki simogatja, cirógatja? Ők is szeretetreméltó állatok. Hogyan kapnak szeretetet?
Figyelt kérdés
2010. márc. 12. 22:52
11/24 anonim válasza:
Én szegénykéimet felkapdostam a kertben, kicsit magamhoz ölelgettem őket, majd szabadjára engedtem a kis tüskéseket. :)
Annyira édesek, nem lehetett nem kibírni. :) Édesen begombócolódtak, meg fújtattak. :)
12/24 anonim válasza:
Bolhásak, de ha van munkáskesztyűd, azzal meg lehet simogatni. Morogni fog. Tavasztól őszig sötétedés után mászkál a kertben és hangosan szuszog.
13/24 anonim válasza:
Ó, hát én. :) Én mindig utánuk szaladok, ha este megyek haza valahonnan (Szegeden lakom) a ligeten keresztül és mikor elkaptam őket, akkor addig simogatom őket suttogva, amíg lyukas nem lesz a tenyerem. Utána két-három napig élénk piros tűhegynyi foltok vannak rajta, de mindig megéri.
15/24 anonim válasza:
Nálunk a kertben egy egész süncsalád lakik, nyáron esténként mind előjön, és hangosan röfögve-fújtatva randalíroznak. Tüneményesen jópofák, én is nagyon szeretem őket!
16/24 anonim válasza:
Én mézes diót teszek ki nekik, középkorú férfi létemre nem vagyok normális.
Imádom őket. Nézzetek egyszer a kis apró értelmes szemükbe!
17/24 anonim válasza:
Szeretem a süniket! Olyan aranyosak. Eddig még nem próbáltam megsimogatni egyet sem, de most elgondolkodtattál. Ami késik, nem múlik... :)
18/24 anonim válasza:
Én szoktam, csak épp nem sok értelme van. Össze gömbölyödik inkább hogy hagyd békén.
19/24 anonim válasza:
20/24 anonim válasza:
Deszeretnék egy sünit :( sajnos nem fér el, nagy hely kell neki..de ha egyszer megengedhetem megszelidítem annyira hogy hagyja a pociját simizni :) hiszen a tüskéjén úgysem érzi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!