Milyen állatom legyen?
Figyelt kérdés
segitsetek talállni egy olyan állatot ami extrém,szép és aranyos:)elösször mosómacit szerettem volna de betiltották:(.Szowal mondjatok nektek tetsző extrém állatokat és én utána nézek h tetszik -e:) mindenkinek elöre köszönöm:)2010. márc. 9. 08:05
11/18 A kérdező kommentje:
leghasznosabb*
2010. márc. 9. 09:03
12/18 anonim válasza:
Konyhai csótány. Nekem vannak (egy PET palackban laknak), és nagyon kedves, aranyos állatok.
13/18 anonim válasza:
Tarthatsz arapapagájt is. A Camponában még van is egy szép nagy. 400 000-be kerül. De lehet még tartani kígyófejű halat (ez már annyira extrém, hogy Amerikában betiltották), vagy arowanát (ez szintén egy hal, de tök érdekes), bambuszcápa és egyéb kisebbre növő cápák és ráják, akkor vehetsz késhalakat, varánuszokat, óriáskígyókatm kisebb krokodilokat (de ahhoz engedély kell) és a szurikáta tényleg jó ötlet.
14/18 anonim válasza:
pók , kígyó , gekko , gyík , patkány , egér
de igazuk van azoknak akik azt mondják h neked nem való állat
15/18 anonim válasza:
sün esetleg, vagy valami csupasz állat (macska, tengerimalac, patkány), ökörbéka, kaméleon, achát csiga, esőerdei levelibéka, (az a piros szemű), ausztrál levelibéka (változtatja a színét).Mini malac, géb, tarisznyarák, cukormókus, leguán, van egy pár...
16/18 anonim válasza:
Szerintem te egy nagyon okos állat vagy! Biztos különleges is! HÁZASODJ MEG TE BAROM!!!
17/18 anonim válasza:
még a plüsseimet se bíznám rád.
Ha magad nem tudod milyen állaot szeretnél, akkor elég szánalmas vagy. Csak azért kell , mert tök édibédi és extrém?
18/18 anonim válasza:
Gondolom egy újgazdag.... nem akarom kimondani mi.Nem megszolni akarom de a cica mért nem jó?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!