Megbíznál a krematóriumban?
A házi kedvencek elhamvasztására létrejött krematóriumokban biztosan elhamvasztják az állatokat? Úgy látom, hogy már egy egész iparág épült erre a célra. Nyilván virágzó üzlet, hiszen sokan vannak, akik nem kertes házban élnek és nem tudják eltemetni az állataikat. Ők fizetnek egy csomót, hogy a végtisztességet megadják a szeretett állataiknak.
De nekem komolyan megfordult a fejemben az, hogy valóban az elhunyt kedvenc hamvait kapja vissza az ember az urnában vagy csak némi hamut. És az állatokat pedig nagyon egyszerűen egy dögkútba dobják. Hiszen ez így sokkal, de sokkal olcsóbb, mint a hamvasztás egész menetét működtetni.
Régen láttam egy dokumentumfilmet, ahol egy olasz krematóriumban azt csinálták, hogy kifizettették a hamvasztást a hozzátartozókkal, de az nem történt meg. És ott nagyon sokan börtönbe kerültek...
Olyan mocskos ez a világ...vagy én vagyok egy kiábrándult, rosszindulatú és bizalmatlan ember?
Sajnos, manapság semmiben nem lehet bízni.
Tavaly volt a tévében egy ilyen témájú hír, az altatásra a rendelőben hagyott állatkákat valahol vidéken szimplán kidobálta az út szélére a vállalkozó, akinek - gondolom- hamvasztani kellett volna. Nagyon sok állati tetemet találtak.
A temetésben sem lehet megbízni. Nem hagyták megvárni, hogy a földbe rakják a koporsót, azt mondták, úgy kell,és kész. Majd leengedik utána, azt mondták.
Csak sokkal később jutott eszembe, hogy tényleg, ki tudja mit csináltak.
Rágondolni is rossz, de akkor az ember nem képes ellenkezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!