Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejönnél olyan fiúval, aki 16 csajjal volt kevesebb, mint egy év alatt? Megbíznál benne?
Figyelt kérdés
Szerintetek nem fura ez?2014. nov. 3. 17:45
2/7 anonim válasza:
Számoltad?:D ha ő mondta akkor meg hazudott valószínűleg
3/7 anonim válasza:
Én nem bíznék meg benne... Persze, bárki képes megváltozni, de mindig ott lenne a "mi lenne ha". Attól függ, mennyire szereted :)
4/7 anonim válasza:
Nem tudom, nekem ez így elég soknak tűnik egy év alatt. Nagyon nehezen tudnék benne megbízni az biztos, de ha tényleg bizonyítaná, hogy komolyabban érdeklem, akkor azért elképzelhető, hogy összejönnék vele.
5/7 anonim válasza:
1. nem volt senkije, miért ne lehetett volna?
2. megcsalta a barátnőjét (ha volt) vagy sem?
3. élt egy kicsit, ez még önmagában nem bűn.
4. Ez elötted történt (ha összejöttök), a múlt. A jelen és a jövő az amiért számon kérheted
5. Adott rá okot, hogy ne bízz benne?
Egy egzakt száraz szám még önmagában csak egy szám.
Ezt a kérdést felteheted 2, és 200 között is, a fentieken nem változtat egyik sem.
6/7 anonim válasza:
Ha igaz a 16 ,az önmagáért beszél ,nem igazán szerelmes típus, ha érted mire gondolok.
7/7 A kérdező kommentje:
Attól parázok én is h nem szerelmes típus. Lehet most kellene ejteni
2014. nov. 3. 18:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!