Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Horgászni szeretnék a Szolnoki...

Balog Kende Ákos kérdése:

Horgászni szeretnék a Szolnoki holt-tiszán, de nincs saját mólóm. Nem tudom, hogy lehet-e úgy horgászni valahol, a Holt-tisza területén, hogy nincs mólóm?

Figyelt kérdés
Ha tudtok nekem ajánlani ilyen helyet, akkor minden lehetséges módon írjátok meg! (Gps koordinátastb...)

2015. júl. 24. 10:27
 1/4 anonim ***** válasza:

Több helyen is tudsz horgászni partról.

Versenypálya a Nairam Hotel előtti szakaszon, a Halászcsárdánál, azzal szemben, a Kiliánnál.

2015. júl. 24. 11:50
 2/4 A kérdező kommentje:

Köszi, de nem vagyok olyan jártas, hogy ezek hol vannak...

Tudsz gps koordinátákat?

2015. júl. 25. 10:20
 3/4 A kérdező kommentje:
És ezeken a helyeken ingyen tudok horgászni?
2015. júl. 25. 11:31
 4/4 anonim válasza:

természetesen ingyen. a busz, ami kivisz oda, az is ingyen van. ingyen építenek stéget is, ha kéred, csak a gps koordinátáiadt kell megadnod. van horgászbolt is a közelben, szintén minden ingyen van. ha nem fogtál semmit, ajándékba adnak egy 25 kilós harcsát, vagy pontyot. utánna ingyen hazavisznek helikopterrel.

ez már csak egy ilyen város... ingyen horgászni???

2000 ft a napijegy, 0-24 óráig, van hetijegy is, ezek a horgászboltokban válthatóak.

gps koordináták: nos, fogalmam sincs, de a 6-os, és a 6y-os buszok visznek ki oda, 14 km a teljes holtág, vannak jó helyek, de kérdezz meg egy helyi horgászt a vízparton, ha lehet, ne kérdezz tőlle gps koordinátákat, mert úgy fog rádnézni, mint matula bácsi a pestről jött, önmagátol elszállt tutajosra...

2015. aug. 16. 17:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!