Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek arról, ha...

Mi a véleményetek arról, ha egy lány pókot tart?

Figyelt kérdés
Tetszene nektek, vagy inkább tartózkodnátok tőle stb?
2010. márc. 3. 14:54
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Bár a pókoktól én is undorodom, de ha nem mászkálnak össze-vissza a lakásban, hanem biztonságos helyen (üveg mögött)vannak, nem zavar. Ilyen körülmények között szivesen nézegetem a természet egy csodáját.
2010. márc. 8. 07:11
 12/19 anonim ***** válasza:
Ha csak szimplan pókot tartasz az nem gáz. Ha elvont stílus, külső társul hozzá, úgy már taszító.
2010. márc. 8. 09:21
 13/19 anonim ***** válasza:
Nekem tetszene:D
2010. márc. 8. 10:33
 14/19 anonim ***** válasza:
22%
Röviden az a lány nemnormális!
2010. márc. 8. 14:31
 15/19 anonim ***** válasza:
Jajj én is tartanék, aranyosak : D de azért nem mert nem tudnám odaadni nekik a kisegeret meg élő állatokat :)
2010. márc. 8. 17:50
 16/19 anonim ***** válasza:
aki meg azt írja hogy aki tart az nem normális annak üzenem h ő nem normális ,,nem teljesen komolyan mondtam de nincs vele sztem semmi gond
2010. márc. 8. 17:52
 17/19 dtigenerator válasza:
Szíved joga pókot tartani, ha neked tetszik. Van akinek kígyókhoz van gusztusa, van akinek hiénához (ezen az oldalon láttam egy kérdést róla, hogy mi kell ahhoz, hogy hiénát tarthasson az ember) van akinek majma van. Nem kötelezi senki az embereket, hogy taperolják, vagy foglalkozzanak az állattal, ha a tied, akkor elég, ha neked tetszik. :D Amúgy én is tartanék pókot, ha anyám nem kapna tőle sikítófrászt, de egy kicsit én is tartok tőle, és masszív három évnyi rágcsálótartás után már nem biztos, hogy a kis dögöket odaadnám neki, hogy kedvéle falatozzon. :D
2010. márc. 16. 12:59
 18/19 A kérdező kommentje:
Utolsónak: egyébként én is tartok rágcsálókat, de soha életemben nem adnék rágcsálót eleségnek a pókjaimnak.
2010. márc. 16. 19:26
 19/19 anonim válasza:
Pedig izgalmas végignézni ahogy levadássza. Ritkán adok a pókjaimnak amúgy :) Inkább lárvák,kukacok,tücskök... :) Amúgy sok embernek vannak előítéletei velük szemben, pedig egy kutya vagy egy macska sokkal macerásabb :)
2010. ápr. 11. 17:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!