Hogyan vegyem rá anyát, hogy lehessen egy kutyám? Apa benne lenne, csak elváltak :S.
hát.. a kutyának se lenne jó ha egy hétig itt lakik egy hétig ott.... amúgy meg a kutyák nem büdösek (utolsó): megfelelő gondozás! Nekem is van három kutyám és az egyik is csak azért volt büdös múltkor mert beleesett a Dunába. De meglett fürdetve és nem büdös... Na mindegy szerintem kérj anyudtól egy hörcsögöt, tengerimalacot és, ha anyud látja, hogy gondoskodsz róla: eteted, te takarítod, játszol vele (igen, rágcsálókkal is lehet játszani) akkor lehet látja, hogy a kutyára is érett vagy, de lehet hogy jobban kell majd tanulnod, hogy anyud ne hivatkozzon erre... Nekem mindig azt mondták, mikor még nem volt kutyám, hogy ha jó lesz a bizim akkor kaphatok... Na ez bekövetkezett, most márt lóért pitizek ^^ No mindegy... Meg járhatsz anyud kedvében, házimunka kerti segítségek.. jó hogy eszembe jutott meg ha lakásba laktok lehet ha meg is engedi hogy legyen kutyád, ne egyből egy Bull Mastiff-ot kérj! Nem kevés munka van vele.... Meg ha kicsi is... Reggel le kell vinni sétálni, délbe, délután, és este.... Bár 3x is elég lehet... Figyelni kell ne unatkozzon, mert rájöhet a "rongálhatnék" sokszor előfordul...
Bocsi a regényért! Remélem kapsz kutyust! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!