Ezért kapok büntetést ebösszeírásnál?
Figyelt kérdés
Debrecenben közeledik a bevallási határidő, a kutyusom chippes, eddig minden oltást megkapott, csak a mostani végzettség ellenire nem volt pénzem még és már lejárt. Nem merem bejelenteni, mert nem szeretnék büntetést fizetni emiatt. Szerintetek kapok? És ha igen, kb mennyi lenne?2015. jún. 1. 07:06
1/8 anonim válasza:
Kérj részletfizetést az állatorvosnál, és vidd el beoltatni! Nem tudom, mekkora büntit kaphatsz, lehet hogy több tízezret, lehet hogy semmit.
2/8 anonim válasza:
úgy tudom, hogy a pár hónapos csúszás nem büntetendő, de javítson ki valaki, ha rosszul tudom
3/8 anonim válasza:
Jobban jársz, ha azt az 5 ezer körüli összeget valahonnan kiszorítod és megteszed az összeíráshoz a bejelentést.
4/8 anonim válasza:
Csak kiszorítod valahonnan azt az 5000 Ft-ot. Mellesleg, ha ennyire nem telik, akkor hogy oldod meg, ha a kutyádnak komolyabb baja lesz?
5/8 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy meg tudom oldani, hátha sikerül valahogy. Amúgy szerintem mindenkinek előfordult már az életében, hogy anyagilag nagyon rosszul állt, amíg ki nem jövök ebből a helyzetből leginkább próbálok rá figyelni. Eddig mindent meg kapott és a bolhairtóból is a nagyon drága fajta nyakörvet vettem neki, de ez sajnos így alakult most
2015. jún. 1. 12:55
6/8 anonim válasza:
Én levittem most a dokihoz, azt mondta majd kell neki megint oltás, mert ezt ismételni kell, de ráér 1 hónap mulva is.
7/8 anonim válasza:
Mennyi idős a kutyád, hogy egy hónap múlva ismételni akarja a doki az oltást? Még kölyöknél is az első után 6 hónapon belül ismételnek. Utána pedig évente adják.
8/8 anonim válasza:
Majdnem egy éves. Nemtudom mikor volt az első oltása. Tegnap levittem és kapott egy veszettség ellenit, meg egy féreghajtó tablettát. Asszem 3600 Ft volt. Aztán azt mondta, hogy a kombit is meg kéne újítani majd valamikor.
Azért annyira nem forszírozza. Nem mondja semmire sem, hogy muszáj. Jó persze tudjuk hogy ezek kötelező oltások, de a doki nem sietteti őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!