Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » őt legyőzné egy farkas?...

őt legyőzné egy farkas? (mutatok képet)

Figyelt kérdés

arra lennék kíváncsi hogyha a képen látható kutyus összetűzésbe keveredne egy megtermett szürke farkassal, mint ami régen a nyájakra is rátámadt, kijöhetne-e győztesen vagy alulmaradna?

tehát:

[link]

Vs.

[link]

köszi a válaszokat

2010. febr. 11. 15:55
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:

"Punciharcos"?!

Amúgy tuti, hogy a fakas nyerne.

2010. febr. 11. 16:21
 12/32 A kérdező kommentje:
elég egyértelmű válaszok jöttek, köszönöm. persze nincs só semmilyen viadalról csak kíváncsi vagyok mert ugye a Stafford is elég erős jószág hírében áll.
2010. febr. 11. 16:21
 13/32 A kérdező kommentje:
igen az az egyik beceneve a kutyának:)
2010. febr. 11. 16:22
 14/32 anonim ***** válasza:
annyit tennék hozzá hogy a farkas alapvetően elég félénk állat ha van lehetősége akkor kitér az összetűzés elől. persze az éhség nagy úr szal az megint más de olyankor is inkább csapatosan támadnak. ha pedig egy az egyben egymás ellen küldöd őket? hát nekem nem ennyire egyértelmű a válasz, de fogadni én is a farkasra fogadnék:D
2010. febr. 11. 16:26
 15/32 anonim válasza:
a farkas nyerne. egy ilyen kicsi kutya ellen könnyen.
2010. febr. 11. 16:26
 16/32 anonim ***** válasza:
Ha harcikutyának lett kiképezve, és küzdött is egy pitbull (amit persze mélységesen elítélek) akkor szerintem lenne sansza, de nem sok. Vegyük figyelembe, hogy a farkasok már kölyök korukban vadásznak, küzdenek, felnőttként mindennap ölnek, harcolnak... így élnek. A másik, hogy a vastag szőr iszonyatos előny!!! Rengeteget felfog harapás esetén, a vérzés is jóval enyhébb. A pitbull rövid szőre ennek megfelelően nagy hátrány.
2010. febr. 11. 16:30
 17/32 anonim ***** válasza:
punciharcos alulmaradna
2010. febr. 11. 16:33
 18/32 anonim ***** válasza:

Nem akarlak elkeseríteni, de:

Szétszedné, mint a rongyot, ha éhes, enne is belőle.

Nem tartana tovább egy fél percnél a dolog.

2010. febr. 11. 20:53
 19/32 anonim ***** válasza:

gondolom, a te kutyád van a képen...

tudd meg, hogy nagyon cukipofa, de kb. 10 másodpercig bírná...

2010. febr. 15. 15:54
 20/32 anonim ***** válasza:

Igen, lehet hogy a fél perc túlzás volt, részemről.

Láttam már csehszlovák ebfarkast mérgesen, ahogy kutyát ráncigált. A farkas ugyanaz, csak hármas szorzóval.

Farkas az farkas.

2010. febr. 15. 15:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!