A vadászok hogy élvezhetik azt hogy egy állatot lelőnek puszta élvezet miatt?
A vegetáriánusok és a kertészek hogy élvezhetik azt, hogy zöldséget esznek a puszta élvezet miatt?
Hogy lehet élvezni, hogy egy másik élőlényt megeszünk? Szegény zöldség nem tud gondolkodni, egyszer csak egy másik intelligens élőlény jön és hamm bekapja...
A vadászok sem lőhetnek le minden állatot, és nem mindig.
Csak azt az állatot lőhetik le, amelyik már öreg, vagy túlszaporulat van belőle. A vadállomány érdekében.
Kedves harmadik válaszoló, második vagyok. Szerinted hogy kerül vadhús a boltok polcaira? A földeken termesztik?
Kíváncsi vagyok, hogy léptél-e már rá valaha csigára, vagy gilisztára, s ha igen, mennyi ideig gyászoltad utána. Azok is állatok.
Nagyon nem szeretem, hogy sokan ilyen kettős mércével mérünk. El kéne fogadni, hogy ahhoz hogy életben maradjunk, szükséges az, hogy táplálékot fogyasszunk el. A táplálékunk pedig minden esetben élő, vagy már halott, de valaha élő organizmus volt. Ahhoz pedig hogy mi elfogyaszthassuk, valakinek meg kell ölnie. Legyen az egy répa, egy narancs, vagy éppenséggel egy szarvas. Na most ha már úgy is meg kell halnia, nem mindegy, hogy aki levadássza az élvezi is közben?
Ad1, ki jogosìtott fel tèged hogy eldöntsd melyik èlőlènyèlete fontsabb?! Ès milyen alapon?! Pont egy giliszta se kevesebb mint egy szarvas.
Ad2, az ember alapvetően agresszìv, mèg ahhoz kèpest bámulatosan meg is fèr magában, mèghozzá úgy, hogy kièli magát másol. Pl fps játèkot játszik vagy vadászik. Mi a jó benne? Ugyanaz mont a tűzijátèk robbangatásban, vagy egy hatalmas tábortűz gyújtásban stb. A pusztìtás kielègìt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!