Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Képes egy ember megölni egy...

Képes egy ember megölni egy oroszlánt puszta kézzel?

Figyelt kérdés
Várom a válaszaitokat. Véleményem szerint elméletben igen, tehát képes rá. Szerintem n számú esetből egyszer biztosan győzne az ember.
2010. febr. 7. 13:13
1 2
 11/15 anonim válasza:
anno Hercules is megölt egy oroszlánt puszta kézzel xD
2010. jún. 8. 13:31
 12/15 anonim válasza:
Egy óriási izmos csávó képes. Egy szumóbirkózó is képes, Ha acélból van a kezed képes vagy.:D
2010. júl. 11. 16:43
 13/15 anonim válasza:
Ha le f*ngod véletlenűl, akkor amíg fuldoklik, akkor legyőzheted.
2010. júl. 11. 16:45
 14/15 anonim válasza:

én BJJ-zek és abban konkrétan van egy fogás amit eröl neveztek el:Megölni az oroszlánt (angolul nem tudom mi)

-és az igaz!szokták alkalmazni állatokon ezt a fogást,kb.10 mp alat kiütöd ezzel a fogásal!

2010. nov. 15. 20:00
 15/15 anonim válasza:
Kedves kérdező, nem jó másokat a nagy számok törvényére hivatkozva lehurrogni, főleg ha magad sem ismered azt. Az említett törvény a véletlen kimenetelű eseményekre vonatkozik, márpedig az ember-oroszlán viadal eredménye nem véletlen esemény! Előre megmondható, hogy az oroszlán fog győzni hiszen erősebb és gyorsabb is, karmai és fogai vannak, az ember hozzá képest egy kis kapálózó majmocska lenne.
2014. júl. 23. 13:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!