akutyát láw:mert:hűséges,az ember legjobb barátja,aranyos,szereti a gazdit,okos,okos,okos,cuki,cuki,cuki,aranyos és MERT KUTYA
hülyemacskák xd: kihasználnak,MILYEN NÉV AZ H MACSKA?meg cicaxdxdxd:P:D:D:D:d
2010. febr. 3. 15:47
12/23 anonim válasza:
én mindkettőt szeretem de amúgy szeirntem ez annyira hülyeség mert oké h megmondod h ezt vagy azt szereted jobban de attól még a másikat nem kéne lehordani mert annak is ugyanúgy négy lába van füle-farka csak az egyik ugat a másik meg nyávog.. :D
2010. febr. 4. 14:15
13/23 anonim válasza:
annyit tennék hozzá a macskák védelmében, hogy igenis hűségesek, csak nem látszik annyira, mint a kutyáknál.
..és ha fáj valami, a macska is megérzi, jön vigasztalni, sőt a fájó részre telepszik, melegíti. Ezt már többször megfigyeltem.
2010. febr. 4. 15:34
14/23 anonim válasza:
kutya
2010. febr. 6. 08:42
15/23 anonim válasza:
kutya!!! a kutyák sokkal szeretetteljesek, hűségesebbek, okosabbak.
2010. febr. 8. 14:39
16/23 anonim válasza:
Kutya!!!!!! Mert ha nem arra tanítod, hogy mindenkít megtamádjon nemfog senkítmegahapni. Hűséges, és sokkal okosabbak mint a macskák. Egy macskát betudnál tanítani, hogy üljön, feküdjön, pacsit adjon?? A Kutyát színte mindenre meglehet tanítani. A Betegeknek segítő kutyák felkapcsoljál a lámpát, és baj esetén segítséget is tudnak hívni. Egy macska ilyenre nem képes.
2010. febr. 8. 14:51
17/23 anonim válasza:
utolsó,szerintem nem az volt a kérdés hogy miért utálod...annyira irritál az ilyen :S
2010. febr. 8. 15:45
18/23 anonim válasza:
A kutyákokat,mert hűségesek,tanithatóak,a macskák meg bolondosak.Ezekben az állatokban sosem fogsz csalódni.Mindig melletted lesznek,szeresd Te is őket!
2010. febr. 9. 14:57
19/23 anonim válasza:
Mindkettőt szeretem. Van kutyám is, macskám is. De ha kötelező lenne választani a kutyáim és macskám között a kutyáimat választanám. Ők olyanok mintha a társaid lennének, miközben a macska csak hízeleg. Nekem úgy tűnik a kutyák jobban kimutatják szeretetüket. :D
2010. febr. 9. 16:02
20/23 anonim válasza:
Kutya. de minden állatot szeretek. kivéve a macskát.
a kutya hűséges , okos. honnan veszed h szolgalelkű?csak ragaszkodik a gazdihoz nem úgy mint a macskák. ha utána olvasnál egy kicsit akkor tudnád h a macskák a meleg miatt bújnak hozzád csak a kaja kell nekik meg h simogasd. én a kutyámon jókat nevetek mikor csóválja a kis csonk farkát közbe vakkantgat és tudja h séta lesz! a macska meg mit csinál?a függönyön lógva nyivákol.ennyit erről.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!