Kutya Vs Macska? Ki, miért szereti az egyiket vagy a másikat?
Figyelt kérdés
2010. febr. 3. 11:16
1/23 anonim válasza:
mindkettő! és bármi más is! nem tudom miért szeretem őket, egyszerűen csak. Élőlények.
2/23 anonim válasza:
én inkább macska! Nagyon dok kutyatámadásos híreket halottam már. Én nem bízom a kutyákban, nem tartanék. Sosem lehet tudni mikor jön elő belőle a vadösztöne
4/23 anonim válasza:
A macska autonóm állat. Szeretem, mert én is ilyen vagyok.
A kutya hűséges, okos, szinte a jellemedhez formálódik az ő "személyisége", igazi társaság.
Nekem van mindkettő. Mivel nagyon kicsik voltak, amikor kaptam őket, és egyszerre, megszokták egymást, és jól kijönnek egymással.
6/23 anonim válasza:
Nekem mind a kettő van és nagyon szeretem őket. Nem tudnék választani, ha azt mondanák, hogy csak a macskáimat vagy csak a kutyáimat tarthatnám meg.
A macsek valóban autonóm, én is ilyen jellem vagyok, viszont a kutyáimnak is szeretem a jellemét (egyik makacs és akaratos, míg a másik egy szelíd lelkű tacskó).
7/23 anonim válasza:
Azt szokták mondani, hogy valaki vagy a kutyákat favorizálja, vagy a macskákat, de ahogy látom, sok a kivétel. Nekem kutyám van, de a macskákat is szeretem. Nem kizárt, hogy egyszer lesz egy cicám is.
8/23 anonim válasza:
Mindkettőt szeretem, bár a kutyát kicsit jobban, mert velük több dolgot lehet csinálni. A kutyáról mondják, hogy kiszámíthatlan meg szolgalelkű. Ez nem igaz. Csak a félrenevelt kutya kiszámíthatatlan, az együttműködés meg nem szolgalelkűség. A macskákkal sokaknak az a baja, hogy nem hűségesek. Ez sem igaz. A macska is szereti a gazdáját és nem csak azért, mert ő adja a kaját. Csak nem úgy mutatják ki a szeretetüket, mint a kutyák.
9/23 anonim válasza:
Kutya,mert önzetlen szeretet van benne,hűséges,jól tanitható,egy igazi társ!Érzi ha baj van és próbál megvigasztalni,ha valaki megtámad az életét is odaadná,hogy megvédjen... erdélyi kopó tulajdonos:)
10/23 anonim válasza:
Biztos,hogy a kutyámat választanám,ha kellene.De ettől függetlenül a macskáimat is bírom.És ha a kutya együtt baromkodik a macskákkal,az a csúcs.Meg kell szakadni a röhögéstől néha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!