Vannak "macskab. zik"?
Figyelt kérdés
Akik a macskát többre becsülik pl. a családnál?
Tudtok példát mondani?
2010. febr. 3. 09:07
1/9 anonim 

válasza:

Szerintem nincs ilyen. Csak úgy véled, kevesebb szeretetet kapnak az emberek, mint az állatok.
Egyszerűen arról van szó, a kötődést másképp mutatják ki az állat felé.
Mint, ahogy másképp viselkedünk gyerekekkel és felnőttekkel.
Nem gügyögésre gondolok!
Akiben a szeretet képessége megvan, az nem lehet rossz ember. Mellette nem félnék, soha semmitől.
2/9 A kérdező kommentje:
Bocs a macskab.zi szóért, hírtelen nem tudtam jobbat.
2010. febr. 3. 09:25
3/9 anonim 

válasza:

:) semmi baj. Van egy nagyon kedves ismerősünk, így is hív minket, a saját anyukáját is!
Nagyon szeretem a lányt, tényleg aranyos, egyszerűen így mondja. Semmi baj, tényleg!
5/9 anonim 

válasza:

Én is az vagyok, persze nem a szó klasszikus értelmében, és nem is tartom őket előbbre valónak a családnál, de egyszerűen megőrülök a macskákért, elolvadok ha csak meglátok egyet, halálra tudnám szeretgetni az összeset olyan imádnivaló sunyi dög mindegyik. Van is egy 9 és háromnegyed éves sziámim, kár hogy mióta megnősültem csak ritkán látom, mert maradt a szülői házban... :( 28 éves férfi vagyok... :)
6/9 A kérdező kommentje:
Bochkor Gábor is macskab.zi.
2010. febr. 3. 11:07
7/9 anonim 

válasza:

AZOK HÜLYÉK
xd
akik a kutákkalvannak így
azok nem,természetesen :)xd:P:D:L):):):):D:D:xd
8/9 anonim 

válasza:

Ne haragudj, de nincs értelme a kérdésednek. Mi mondjunk példát a te elméletedre? Mondjál te, de inkább annak, akit ez érdekel. A kérdésedre válaszolva állatoknál létezik olyan, hogy rosszul szocializált, korán elválasztott kutya/macska. Embereknél is létezik ilyen, ők meg vannak győződve az alá/fölé rendelt társadalmi viszonyok szükségességéről.
9/9 anonim 

válasza:

Akkor Bochkornak 1, azaz egy jó pont. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!