Milyen állatot tartsak panelben?
Figyelt kérdés
Most költöztem el az ősöktől és most már panelben lakok, egyedül. Eddig kertes házban laktam és volt egy kutyusom.
Itt van erkélyem és egyenlőre egyedül lakok. Milyen állatot tudnék itt tartani? A válaszokat előre is köszönöm. 19 éves srác vagyok.
2014. dec. 8. 22:16
1/11 anonim válasza:
Attól függ, hogy mennyi időt, energiát és pénzt tudsz ráfordítani. Panelba elég sokféle állatot lehet tartani, a kistestű kutyától a hörcsögön át a kaméleonig bármit. Csak más más igényeik vannak.
2/11 anonim válasza:
Hal, kisemlős (hörcsög, tengeri malac), papagáj, teknős, hüllő (pl. gekkó).
4/11 anonim válasza:
Halakat,nekem nagyon bejön ez a hobbi.
5/11 anonim válasza:
Papagájt,ha nem zavar,hogy szemetel.
6/11 anonim válasza:
Kutyát panelban is simán lehet tartani, napi 2-3 rövidebb, vagy 1-2 hosszabb (1-1,5 órás) séta, sok játék, tanítás stb. mellett. Bár ezeket a kertben élőknél is ugyanúgy meg kell tenni.
7/11 A kérdező kommentje:
Halaim már voltak máskor de nem válltak be. A kutyával meg az a baj, h egyetem mellett nem tudom levinni sétállni elégszer. Olyasmi állatot keresek amit az erkélyen tudnék tartani.
2014. dec. 9. 02:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!