Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Igénybe vennél-e kisállat temtőt?

Igénybe vennél-e kisállat temtőt?

Figyelt kérdés
Úgy értem, ha a közeledben lenne kisállat temtő, akkor fizetnél-e érte? És ha igen kb. milyen összegben? Kérlek írd oda azt is milyen állatod van.
2010. jan. 31. 11:20
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat, várom még, hátha akad legalább egy ember aki igent mondana:D
2010. febr. 3. 08:44
 12/18 anonim ***** válasza:

Ha nem kertes házban laknánk talán, de inkább a hamvasztást választanám.

Fogalmam sincs milyen árban lehet a temetés és mennyibe kerülne a hamvasztás, lehet meg se engedhetnénk magunknak. Akkor viszont nem tudom mit tennék.

2010. márc. 29. 16:13
 13/18 anonim ***** válasza:
Nem, mert visszajon! :P
2010. márc. 29. 16:49
 14/18 anonim ***** válasza:
Nem szabadna kertbe eltemetni állatot, mert fertőzéseket okozhat, megbetegíthet kisebb gyerekeket stb. Én vennék, és veszek is, nem viszem el dögtemetőbe vagy hová,ami nálunk van, de borzasztó lenne ha odavinnék >S ... Mi is a kertbe temetnénk el, akárhogy is , ő az első kutyám... nem érdekel ki milyen fertőzéseket is kaphat el tőle.
2010. márc. 29. 18:32
 15/18 anonim ***** válasza:
Nem. A kutyám 2 éve halt meg és szerintem(legalábbis én így gndolom) hogy tisztalattaljesebb ha a közeledben temeted el. Én legalábbis nem tudnám olyan messzire...Így úgy érzem hogy itt van velem
2010. márc. 29. 19:00
 16/18 anonim ***** válasza:
Én a kisállat temetőt olyan személytelennek érzem
2010. márc. 29. 19:08
 17/18 anonim ***** válasza:

Mi igénybevettük pár éve.

Tetszett nem tetszett ez volt az egyetlen lehetőség:

Január 8-án vasárnap délelőtt (meglehetősen fagyos időben) elment sétálni a párommal közben 2 (roh@dék) kutya rátámadt a mienkre és az egy a végén megfolytotta. Ha már meg történt (és nem öltem meg a 2 dögnek az igen-igen búnkó gazdáját) felhívtunk állatorvost (többet is), kutyakiképzőt, fűt-fát és csak 1 lehetőség volt (kertben a fagyott föld kiásásán kivűl) az Alsónémedi kisállattemető. Még aznap délután fogadtak és meg is csinálták a temetést... Nagytestű (26kg) kutya 30.000Ft volt a temetés és évi 3.000Ft kell fizetni, mi hamvasztást szerettünk volna de ott és akkor nem volt rá lehetőség.

2010. márc. 30. 16:29
 18/18 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszokat, kedves utolsó hálás vagyok hogy megosztottad velem a történetet és őszintén sajnálom
2010. ápr. 2. 10:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!