Igénybe vennél-e kisállat temtőt?
A kisállat temető szerintem leginkább a tömbházakban élőknek hasznos, ahol nincs saját kert.
A mi kertünkben van két diófa, azok alatt van a saját kisállat temetőnk, az évek során minden kis (és nagy) kedvencünket ide temettük, amikor meghaltak. Ha elefántunk lenne, azt is ide temetnénk, valahogyan biztosan megoldanánk!
Szabad kertben elföldelni a döglött állatokat?
Nem értek hozzá, azért kérdezem.
Nem venném igénybe, van kertünk, itt a helye minden kedvencünknek.
Utolsónak: nem tudom, hogy szabad-e, de aki megpróbálja megakadályozni, azzal az összes elhullott legyet, hangyát, gilisztát és egyéb állatot is összeszedetem az összes magyar kertből! Ha elég mélyre van temetve (kb.1-1,5m), semmi bajt nem okozhat. Ez a természet rendje, porból lettünk, porrá leszünk. Szerintem nagyítóval sem lehet olyan kertet találni, ahol ne lenne egy hal, egér, hörcsög, cica vagy éppen kutya eltemetve. Ha a mostani tulajdonos nem is, de az előzőek közül valaki biztosan oda temette már valamelyik kedvencét.
Én maradok a kisállathamvasztásnál:)
Legalább így velünk van(úgymond), egy kis urnában és nem valahol, eltemetve, ahonnan ráadásul valamilyen hülye állat(ember) kiáshatja szórakozásból.
Márpedig biztos megtalálnák a szemét emberek a helyet...
Kedves utolsó, te nem csak paranoiás, hanem elmeroggyant is vagy.
Szerintem rajtad kívül nincs még egy ember, akinek megfordulna a fejében más dögjét kiásni...
Mégis mi a francnak ásná ki? Anyám borogass!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!