Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Megtennétek nekem valamit?

Megtennétek nekem valamit?

Figyelt kérdés
Nem is nekem,hanem egy olyan kis lénynek akit szeretsz! Kérlek,menj oda Hozzá,vedd föl,vagy hajolj le Hozzá,és öleld meg! Puszilgasd ameddig csak lehet!! Simogasd,és lásd meg,milyen jól esik majd Neki!!
2010. jan. 30. 17:00
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Megpuszilgattam a lábamnál alvó két kutyulimat:)))) Amúgyis szoktam:)

Meghalt egy ismerős bácsi, a hölgy, aki ígérte, hogy gondoskodik a kutyájáról baj esetén, most bajban van, mert rájött, hogy túl nagyot ígért. Neki is van 3, ráadásul a kutya pórázképtelen, öntörvényű. Szerdáig tudja etetni, de sürgősen kéne valami ideiglenes hely a kutyának. A hölgy biztosítaná a tápot is. Nem tud valaki segíteni? Menhelyre nem akarja vinni.

2010. jan. 31. 01:38
 12/18 anonim ***** válasza:
...Ja és a kutya nagy testű, labrador szerű.
2010. jan. 31. 01:39
 13/18 A kérdező kommentje:

01:39:

[link]

Tagja vagyok. Írj nekünk!!!!!(jobb fölső sarok)

2010. jan. 31. 14:10
 14/18 anonim ***** válasza:

Szimpatikus az Egyesületetek.Ha lóval kapcsolatos problémátok van,tanáccsal tudunk segíteni(évtizedek óta foglalkozunk mindketten lovakkal)de más gazdasági állatokról is tudunk egyet-mást.

Budapestiek vagyunk,autónk nincs,de ha így "távsegítséggel"tudunk tenni valamit,írj mailt!

A bullterrieresek vagyunk egyébként.

2010. jan. 31. 19:31
 15/18 anonim válasza:

Nagyon jó volt a kérdés! Rávilágított azokra a kis lényekre, akiket magunknak szerzünk be, de sokszor magunk is átsiklunk azon, hogy pusztán csak észrevegyük őket! Köszönet!

És bár ez a kérdés az "állatok" kategóriába került föltevésre, kérlek gondoljuk tovább kicsit: családtagjainkat és akár közelebbi - távolabbi embertársainkat is vegyük ilyen módon észre. Egy mosoly, egy ölelés, egy pillanat, amikor megállsz és a szemébe nézel...

Még egyszer: köszönöm a kérdésfeltevést!!!

2010. febr. 1. 02:39
 16/18 A kérdező kommentje:
nincs mit!
2010. febr. 1. 14:24
 17/18 anonim ***** válasza:
Mindennap megkapja a szeretet adagját a kutyám =)! Imádjuk egymást már 2 éve! Amúgy 13 évesen is ellehet menni egy menhelyre segíteni? Ilyenekben,hogy kutya sétáltatás, meg ilyenek!?
2010. febr. 23. 14:56
 18/18 A kérdező kommentje:
Szerintem persze!! Menj csak,ez igazán csodálatos tőled!:)
2010. febr. 23. 18:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!