A Kutyákat vagy a Macskákat szeretitek jobban?
Figyelt kérdés
Csak annyit mondjatok, hogy melyiket és miért.
De senkit se kritizáljatok!!!!
2014. aug. 18. 23:07
22/27 anonim válasza:
Egyszerűen nem bírok dönteni...lehet, hogy a kutyákat, mert jobban kijövök velük és jobban illene hozzám...De van egy tündéri cicusom
és a világért se tudnék Tőle megválni és a lehető legjobb a kapcsolat köztünk. Igazi cica-gazdi barátság :)
Szóval én mindkettőre szavazok...
23/27 anonim válasza:
A kutyákat. Azért mert a macska az elmegy amikor pl.egy kutya a házhoz jön. Volt egy macska aki úgy odajött a házhoz ott volt csomó ideig de amikor vettünk egy kutyát elment.
24/27 A kérdező kommentje:
23.. Nem tudom, hogy te halottal e arrol, hogy a macskakba bincs meg a kutya vere elleni 'gen'. Szoval ha egyszer megharapja a kutya a macskat, akkor az max egyszer eli tul. A masodik mar halalos, szoval teljesen jogosan menekul...
2014. aug. 22. 19:13
25/27 anonim válasza:
kutyák felnéznek az emberre és a legjobb barátok, megértőek,intelligensek, higiénikusabbak és hűségesebbek a macskánál. Míg a macskák szó szerint lenézik az embert, hülyére veszik és kihasználják, tele van betegségekkel, bacikkal stb. nincs velük különösebb bajom de én kutyás vagyok.
26/27 anonim válasza:
A kutyákat, mert azok szebbek okosabbak, barátságosabbak és hűségesebbek a macskáknál. De a cicákat is szeretem.
27/27 anonim válasza:
Kutya de én minden állatot szeretek !!!!kutya!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!