Ti melyik állatot szeretitek jobban? A kutyákat vagy a macskákat?
A kutyákat és a macskákat is.
A tacsim nagyon aranyos, kis imádnivaló. De ő inkább apásabb. Most nem lakok vele.
A kiscicám - akármilyen furán hangzik, hűségesebb, mint a kutyám abban az értelemben, hogy emberfüggőbb. Persze ő sem egy adott embert szeret nagyon, ő sok embert is tud, akin érzi, hogy szeretik és szimpi neki. Unalmasnak sem tartom, sőt, alig győzöm kifárasztani. A cica teljesen megbízik bennem, én is benne, megy pórázon, hallgat a nevére, nem karmol, nem harap, nem szedi szét a lakást. Szerintem érzi, hogy szeretve van és meghálálja. Ja, és nagyon kis lüke még. :) Elég érdekes dolgokat tud csinálni játék közben. Sőt, ő is tud vigasztalni, mint a kiskutya, ő is odajön hozzám, dörgölőzik, dorombol, ha nagyon szomorú vagyok.
Ha egyszer kertes házban leszek, mindenképpen lesz egy tacsim és/vagy valami farkasszerű kutyám.
Teknős???
Nem is volt a kérdésben!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!