Most őszintén, valaki került már ilyen helyzetbe?
Mit fogok csinálni?
Viszem magammal,majd megmondom a pácienseknek,elnézést kérek,a rendelés ma 10 perccel később kezdődik,a kutyám ott fekszik fél halottan az asztalon!
Abban az esetben,ha otthon is tartok majd a betegségére alkalmazandó gyógyszert,akkor kap gyógyszert otthon,viszem magammal,rendelőbe berakom egy sarokba és két páciens között ránézek!
De én állatorvosnak készülök :D
Ha pl. irodába dolgoznék,vagy bárhol máshol,ami nem saját vállalkozás,akkor munkába menet beadnám az orvoshoz egy kutyaszállítóval együtt,és megmondanám,hogy legyen szíves,vizsgálja meg,ebédszünetbe visszajövök érte! Egy kis cetlire felírnám a tüneteket,valamint melléragasztanék 2000 FTot,amiért ebben a szokatlan ötletemben közreműködnek! :)
Ebédkor visszamennék,fizetném a vizsgálatot,átvenném a receptet,és mindenki boldog :)
Én is simán betelefonálnék hogy ÉN vagyok rosszul.
Hányok, megy a hasam szóval olyan tünetet mondanék amivel esélytelen munkába menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!