Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Ki szereti úgy a háziállatát,...

Ki szereti úgy a háziállatát, mint egy számára fontos embert?

Figyelt kérdés
Érdekel,hogy hányan vannak rajtam kívül, akik annyira szeretnivalónak,értelmes, jó társaságnak stb. tartják kutyájukat-macskájukat,hogy az igényeiket(orvosi ellátás, minőségi élelem,testi épségének védelme..) azonos fontosságúnak tartják az embertársainkéval.
2010. jan. 9. 19:52
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
szia...én nagyon szeretem a kiskutyámat...ő a lányom, aki még soha életében nem bántott meg...néha egy kicsit kétszinű de nem lehet rá haragudni...velem alszik el velem ébred fel...szóval tényleg úgy tekintek rá mint az egyetlen szerelmemre....ja és ha jövök haza a suliból annyira örül nekem...meg ha nem vagyok itthon és szól a mamám h fruzsi(így hívnak ) akkor jön az én picúrom (L)
2010. jan. 11. 20:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!