Ki szereti úgy a háziállatát, mint egy számára fontos embert?
Én is én is:):):)
meg is kapom érte a magamét:) Na nem minha érdekelne, mert sokszor egy kutya (mert én kutyás vagyok) sokkal értelmesebb egynéhány embernél...
ÉS szintén úgy szeretem, mintha a gyerekem lenne.
Biztosítom neki a legjobb orvosi ellátást, Royal caninnel etetem, megkapja a megfelelő kiképzést...
És nem értem, miért kell ezt rendkívülinek tekinteni. Mert ha ti is ilyen elvetemültek vagytok:) mint én, akkor gondolom kaptoka környezettől rendesen.:) Az egyik nap hallottam valakitől a vonaton, hogy nem viszi a kutyáját sétálni (a 12 év alatt sose hagyta el az udvart) mert elég nagy neki a kert.... Emberek hát hol élünk???!!!
Örülöknem vagyok egyedül:D
Jó kutyázást macskázást, hörcsögözést stb...:) De egy biztos, mi csináljuk megfelelően. :D
Remélem egyre többen leszünk:)
:) Nekem sok-sok tesóm volt, volt vagy 12! Mind-mind macska, és volt egy óvóbácsim, egy német juhász. Neki örök hálával hódolok, mert képes volt (az építkezés miatt sittes) udvaron megtanítani járni!!! Édesanyám mondta, hogy majdnem lenyeste ujját ijedtében, amikor kinézett a konyhaablakon, de aztán látta, mennyire vigyáz rám Sátánka. :) Sátán volt a neve, hogy legalább az ijesztő legyen, mert a legnemesebb kutya volt az egész Világon! Volt... :'(
Állatpárti vagyok, jelenleg egy lovam van, és Ő a legjobb barátom! Mindennél jobban szeretem. Vannak vitáink, de Ő a legjobb! XD
Neveltetésem végett nekem az állat az első... mert érte felelősséggel tartozunk, Rájuk biza vigyázni kell. Még egy gyerek is többet tud tenni saját érdekében. :)
De ebbe nem mennék jobban bele. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!