Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Ki szereti úgy a háziállatát,...

Ki szereti úgy a háziállatát, mint egy számára fontos embert?

Figyelt kérdés
Érdekel,hogy hányan vannak rajtam kívül, akik annyira szeretnivalónak,értelmes, jó társaságnak stb. tartják kutyájukat-macskájukat,hogy az igényeiket(orvosi ellátás, minőségi élelem,testi épségének védelme..) azonos fontosságúnak tartják az embertársainkéval.
2010. jan. 9. 19:52
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

Én is én is:):):)

meg is kapom érte a magamét:) Na nem minha érdekelne, mert sokszor egy kutya (mert én kutyás vagyok) sokkal értelmesebb egynéhány embernél...

ÉS szintén úgy szeretem, mintha a gyerekem lenne.

Biztosítom neki a legjobb orvosi ellátást, Royal caninnel etetem, megkapja a megfelelő kiképzést...

És nem értem, miért kell ezt rendkívülinek tekinteni. Mert ha ti is ilyen elvetemültek vagytok:) mint én, akkor gondolom kaptoka környezettől rendesen.:) Az egyik nap hallottam valakitől a vonaton, hogy nem viszi a kutyáját sétálni (a 12 év alatt sose hagyta el az udvart) mert elég nagy neki a kert.... Emberek hát hol élünk???!!!

Örülöknem vagyok egyedül:D

Jó kutyázást macskázást, hörcsögözést stb...:) De egy biztos, mi csináljuk megfelelően. :D

Remélem egyre többen leszünk:)

2010. jan. 9. 20:10
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
én a csincsillámat szeretem
2010. jan. 9. 20:11
 13/21 anonim ***** válasza:
jaj csincsillát én is akartam:D
2010. jan. 9. 20:13
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Imádom a pulimat! Ezt a kis sunyi, mocskot. Aki bele-bele foghegyel a bokámba. Aki behozza nekem a szórólapokat. Aki ha nem figyelek rá eléggé lepisili a cipőmet. Aki szügyig sáros ha nagy eső esik. Aki annyira vár haza, mint senki más. Puszit is kapok nem is egyszer. Óv, véd, szeret és én is viszont szeretem, de nagyon.
2010. jan. 9. 20:16
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Én is!!! Szinte mindenkinél jobban szeretem az én egyetlen kutyuskámat, már lassan 6 éve velem van és annyi mindent nyújt nekem mint még talán soha senki más. Az őszinte szeretet amit csak ők tudnak megadni, felbecsülhetetlen :) ♥
2010. jan. 9. 20:26
 16/21 A kérdező kommentje:
De jó ezeket olvasni.. :) Akkor én is leírom. 2 szobacicám van olyanok, mintha a gyerekeim lennének.Ellátva is ennek megfelelően vannak :) Szüleimnél pedig kutyusaink vannak. Néha "hegyekben állnak" az átmenetileg befogadott ebek, annyira vonZuk őket. :)
2010. jan. 9. 20:33
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
A szűk családom, 4-en vagyunk, utána Ő következik, a kutyám, nj, szuka, 2,5 éves, gyönyörű. 3 hetes korától van velem. Imádom, a világ összes kincséért sem adnám, akármilyen szegény lennék!
2010. jan. 9. 22:17
 18/21 anonim ***** válasza:
100%

:) Nekem sok-sok tesóm volt, volt vagy 12! Mind-mind macska, és volt egy óvóbácsim, egy német juhász. Neki örök hálával hódolok, mert képes volt (az építkezés miatt sittes) udvaron megtanítani járni!!! Édesanyám mondta, hogy majdnem lenyeste ujját ijedtében, amikor kinézett a konyhaablakon, de aztán látta, mennyire vigyáz rám Sátánka. :) Sátán volt a neve, hogy legalább az ijesztő legyen, mert a legnemesebb kutya volt az egész Világon! Volt... :'(

Állatpárti vagyok, jelenleg egy lovam van, és Ő a legjobb barátom! Mindennél jobban szeretem. Vannak vitáink, de Ő a legjobb! XD

Neveltetésem végett nekem az állat az első... mert érte felelősséggel tartozunk, Rájuk biza vigyázni kell. Még egy gyerek is többet tud tenni saját érdekében. :)

De ebbe nem mennék jobban bele. :)

2010. jan. 9. 22:36
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
Én a tengerimalacomat jobban szeretem, mint bárkit a világon. Talán anyukámtól nem szeretem jobban.
2010. jan. 10. 00:43
 20/21 anonim ***** válasza:
Nálam a családba azt mondják hogy a vizslám a FIAM :D annyira imádom!!! :)
2010. jan. 11. 09:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!