Ki szereti úgy a háziállatát, mint egy számára fontos embert?
Figyelt kérdés
Érdekel,hogy hányan vannak rajtam kívül, akik annyira szeretnivalónak,értelmes, jó társaságnak stb. tartják kutyájukat-macskájukat,hogy az igényeiket(orvosi ellátás, minőségi élelem,testi épségének védelme..) azonos fontosságúnak tartják az embertársainkéval.2010. jan. 9. 19:52
1/21 anonim válasza:
Hát pl éééén:)most vettem hatalmas ketrecet a patimnak:) nő mint a bolondgomba:)
2/21 anonim válasza:
Sokan vannak szerintem rajtad kívül :))
Én a cicámat szeretem nagyon-nagyon, szerintem mondhatni, hogy talán még jobban is, mint bárki mást. Lehet, hogy azért, mert az állatokban semmi rosszindulat nincs, ezért feltétel nélkül lehet őket szeretni.
3/21 anonim válasza:
Én így vagyok vele, de csak a macskákkal és a náluk nagyobb állatokkal. De az egereimről nem gondolom, hogy "egy szintben" vannak velem, viszont ennek ellenére őket is vittem már nem egyszer orvohoz, pedig "csupán" mongol futóegerek, nem pedig értelmes társak vagy értékes versenylovak. De ettől még annyira nem fáj az elvesztésük, mint pl ahogy a macskámé fájna, ha meghalna...
4/21 anonim válasza:
A legtöbb embernél jobban szeretem a kutyáim, macskám. Kivéve a szüleimnél és a páromnál. De ennek ellenére kutyaként és macskaként kezelem őket. Betartom a rangsort, szófogadást várok, nem lehet ágyban aludni, stb... De ettől még lehet őket úgy (jól) szeretni. A macskát nem korlátozom, mert ő nem kutya, de azért minimálisan őt is, pl hogy ne menjen az asztalra.
5/21 anonim válasza:
én is így vagyok ezzel imádom a deguimat soha semmiért nem adnám őket senkinek pedig elég sok mindent szeretnék:$
6/21 anonim válasza:
ha nem lenne a kutyám, már rég feladtam volna mindent... ő az aki őszintén szeret, aki reggel "rámvigyorog", ha csak 5percre megyek el, akkor is úgy örül, mintha ezer éve nem látott volna. Együtt is alszunk, és nem érdekel mások véleménye. Imádom! :)
van egy ismim, neki is yorkijai voltak/vannak, az egyik elpusztult 5évesen, az ismim pedig magára tetováltatta a képét, ennyire szerette/szereti!!!
7/21 anonim válasza:
Én a tengerimalacomat szeretem úgy mintha a családtagom lenne:) Mindent megpróbálok neki megtenni, a legjobbat szeretném neki:)
8/21 anonim válasza:
mintha a gyerekeim lennének. amikor a kiskutyám még kicsi volt én azt hittem szerelmes vagyok belé :) meg azt is hittem hogy megbolondultam :)
9/21 anonim válasza:
én nagyon sírok mikor meghal egy állatkám:( pedig 23 éves vagyok.... de igénylem az állatkákat nagyon... :)
10/21 anonim válasza:
Én tudok élni egy példával: körülbelül egy időben halt meg a kutyám és a mamám. Miután a kutyuskám meghalt egy hétig depresszióban voltam, altatón éltem, a végén már elfogytak a könnyeim. De mikor a mamám meghalt, kibőgtem magam a temetésen és ennyi. A többi kutyámat is nagyon szeretem, de őt úgy imádtam, mintha nem is tudom, testvérem lett volna. Ez több mint 3 éve történt, de nagyon sokszor eszembe jut most is. Azt hiszem, a szüleimet kivéve, jobban szerettem Őt bárkinál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!