Van olyan alatt ami direkt lesz öngyilkos?
Figyelt kérdés
Tehát pl nehéz sorsa volt, sokat bántották stb. és inkább úgy döntött, hogy öngyilkos lesz. (Nem véletlenül mint pl a lemingek és nem is azért hogy a pl. falkát /kicsinyeit védje!)2014. jún. 25. 20:09
2/8 anonim válasza:
A delfinek. Maguknak szabályozzák mikor vesznek levegőt ugyebár, és bizony a fogságban tartott delfinek néha úgy döntenek, hogy nem akarják tovább azt az életet, ezért nem vesznek többet levegőt.
3/8 A kérdező kommentje:
Köszi, de nem az emberekre gondoltam. Igazából pont arra vagyok kíváncsi, hogy állatoknál van e ugyan ilyen.
2014. jún. 25. 23:49
4/8 A kérdező kommentje:
* ÁLLAT
- mobil átjavította látom.
2014. jún. 25. 23:50
5/8 anonim válasza:
Minden állatban erős az önfenntartási ösztön, ezt csak a fajfenntartási ösztön tudja felülírni. Ezért az állatok képtelenek öngyilkosnak lenni.
6/8 A kérdező kommentje:
Szerintem ez inteligencia és tudat függő, hogy ki képes felülírni az ösztöneit. Ember is csak egy állat, ezért voltam kíváncsi, hogy van e olyan állat ami képes ilyesmire. Bár még ők is csak a meglévő információkat képesek kihasználni, a halál bizonyos esetben csak egy megoldásként funkcionál, ha ezzel az "információval" nem rendelkeznek akkor ők se tudnak vele élni.
2014. jún. 26. 18:34
7/8 anonim válasza:
Ha a fajfenntartás a tét, akkor minden állat képes rá. A rovarok is.
Szomorkodás és depresszió miatt az emlősök inkább (kutya, ló, delfin, bálna).
Kutyát láttam kiugrani második emelet erkélyéről, de szerintem ő csak le akart menni az utcára, mert otthon hagyták. A buszmegállóba csattant és sírt utána nagyon.
Élve maradt. Sok ember állta körbe és hívtak neki orvost.
8/8 anonim válasza:
Az ember is állat csak nagyon okosan álcázza a tényt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!