Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » 5 hónapos kutya mellé 8...

5 hónapos kutya mellé 8 heteset? Öngyilkos vállalkozás?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy nem lenne könnyű egy épp kamaszodó kutyával egy kölyök mellett, de lehetséges? Ígéretes alomról van szó. A meglévő kutyánk következetes nevelésben, tanításban részesül, szépen fejlődik, kézben tartható, de persze kamaszodni fog (most múlt 4 hónapos). :) Hogy alakulna akkor a falkasorrend, illetve mire kéne ügyelnem? Tapasztalatok? Köszi!

2013. júl. 21. 17:23
 1/5 anonim ***** válasza:
Milyen fajták?
2013. júl. 21. 17:29
 2/5 A kérdező kommentje:
Pulik. :)
2013. júl. 21. 17:32
 3/5 anonim ***** válasza:
Nehéz, de nem lehetetlen. Ha van segítséged, például egy jó kutyasuli formájában, akkor végképp megoldható.
2013. júl. 21. 18:12
 4/5 anonim ***** válasza:

Először megfontolnám a helyzetet. Például én még várnék egy kicsit, és próbálnám megfigyelni az 5 hónapos pulit. Elvinném kutyaoviba, ahol találkozhatna más kutyákkal, és megnézném, hogy hogy reagál, vagy idegen kutyákhoz próbálnám szoktatni, persze elővigyázatosan. Amikor már úgy gondolod, hogy jól viszonyul az idegen(még kölyök kutyákhoz is), akkor próbálnám meg a kiskutyát hazavinni. De, ha gondolod mondjuk megkérhetnéd a leendő kiskutyád mostani gazdáját, hogy elvihesd hozzá a pulidat, és összeismertesd a kiskutyussal. De ez csak egy ötlet.

Remélem szerencséd lesz és jól kijönnek majd. :)

2013. júl. 21. 19:13
 5/5 anonim ***** válasza:
én nem gondolkoznék. te ismered a kutyát, a te döntésed. Én pl. simán hazahoznám. a kölykök nem bántják egymást, és egy 5 hónapos kiskutya is nagyon szépen tud játszani egy kisebbel. Kérdés: meg tudod-e oldani, hogy külön foglalkozol velük, és jut e elég energiád mindkettőre naponta.
2013. júl. 21. 22:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!