Mennyi pénzért válnál meg a szeretett kutyádtól?
Én sem adnám el. Ő fajta jellegű, szóval nincs tk-ve, így igazából anyagilag szinte semmit se ér, bár ezt a laikusok nem tudják, mert olyan gyönyörű, hogy hozzáértők közül is akadt, aki meglepődött rajta, hogy "csak" fajtajellegű.
Ő nekem nem a kutyám, hanem a családom tagja. Nagyon sok mindent csinálunk együtt, sport, trükkök minden.
Egyszer, egy bemutató után odajött hozzám egy faszi, és ott helyben azt mondta, hogy ad érte 200.000 Ft-t, mert neki kell, mert milyen jól nevelt, és a gyerekei imádnák... Megmutatta a pénzt is.
Mondtam neki, hogy köszönöm szépen, de nem hiszem, hogy ő megválna bármelyik családtagjától is bármennyi pénzt is kínálnak érte. Azt mondta, hogy ad 300.000 Ft-t!
Erre mondtam neki, hogy hiába, mert nem áll szándékomban megválni tőle, pedig tudnám hová tenni a pénzt.. És amikor csak nem hagyott békén, mondtam neki, hogy oké, legyen róla szó, de csak csere érdekel, mutassa a gyerekeit, választok, és a gyerekéért viheti a kutyát. Utána már nem erősködött.
Szóval, mint mondtam, nincs az a pénz, amiért megválnék a kutyámtól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!