Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Léteznek vámpírok a világban?

Léteznek vámpírok a világban?

Figyelt kérdés
Tom h hülye kérdés de érdekelnek mert megnéztem egy filmet(twilight)és azóta úgy érdekel h léteznek-e?!
2009. nov. 26. 15:56
1 2 3
 21/23 anonim válasza:
49%

Én úgy tudom, voltak olyan emberek akik szűz lányok vérét itták, mert azt hitték hogy ettől örökké fognak élni.

Nem tudom hogy ez mese, vagy tényleg volt-e ilyen, de biztos vannak olyan beteges elméjű emberek akik képesek ezt csinálni...

2009. nov. 28. 15:07
 22/23 anonim ***** válasza:
49%
Ez mitől állatos kérdés? Amúgy igen, egy dél-amerikai denevérfaj, ami a legelőn éjjelre kinn hagyott állatok vérét szívja, tényleg létezik.
2009. nov. 30. 13:43
 23/23 anonim válasza:
Aki a vérben mosdatta magát szűz lányok vérével az nem más volt, mint Báthory Erzsébet grófnő. De a kérdező válaszára csak annyit tudok mondani, hogy valószínűleg nem léteznek vámpírok. Eredetileg létezik egy betegség, ami nagyon NAGYON ritka és a tűnetei: sápadt illetve fehér arcbőr, álmatlanság, napérzékenyek és a vmi olyasmi, hogy kevés vörös vértest képződik, ezért vérzékenyek(vagy hogy mondják)...de ez a betegség tényleg ritka.Ezért régen el nevezték az emberek őket vámpíroknak. Legalább is én így hallottam.
2010. aug. 9. 11:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!