Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Nálatok laknak -e állatok?

Nálatok laknak -e állatok?

Figyelt kérdés
Én a felelős állattartók közé sorolom magam . Kicsiny családunk imádott tagja 3 éve egy kutyus is ,aki kislányunk legjobb barátja (: . Ja és panelban lakunk ! / Kérdésemnek van apropója .... /
2013. nov. 5. 10:35
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
35%

2 cica egy gekkó és 2 akvárium van idebenn.

Felelős állattartó nem teszi ki az udvarra, fagyba az állatokat, normális állattarási formának kisállatoknál maximum a kinti-benti megoldást tudom elfogadni, hiszen az állatoknak szükségük van térre, DE gondoskodásra, melegre is.

Szánalmas, hogy Magyarországon még tartja magát ez a kőkori nézet, hogy állatnak az udvaron, ólban a helye. Az ilyen ne tartson állatot!

2013. nov. 5. 10:58
 12/17 anonim ***** válasza:
48%
Igen. Kutyák, macskák, nyulak, csirkék, kacsák, libák (igen, utóbbiakat nem házi kedvencnek tartjuk). Kint laknak a kertben, melléképületben, ólban. A kutyát nem is lehetne behozni a lakásba, nem szeret bent. De a macskákat néha becsempészem, főleg télen.
2013. nov. 5. 10:59
 13/17 anonim ***** válasza:
78%

"/ Kérdésemnek van apropója .... /" " Csak a kíváncsiságom szüleménye kérdés ... :-)"

Akkor most melyik? Nameg azt se artana eldonteni, hogy melyik regisztraciodat hasznalod......

2013. nov. 5. 11:06
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
3 kutyám van lakásban, abból egy ideiglenes, menhelyről szoktam kihozni és gazdát keresni neki.
2013. nov. 5. 11:08
 15/17 anonim válasza:
21%
Nem. Panelban lakunk. El sem tudnám képzelni, hogy bármilyen állat legyen bent a lakásban.
2013. nov. 5. 11:12
 16/17 anonim ***** válasza:
67%
Na, jól le lettem pontozva, hogy nem visszük be a komondort a szobába! :D Próbáltuk, hogy legalább a nagy hidegekben bejöjjön, de látszik, hogy szenved bent. Kaparja az ajtót, liheg. Hihetetlen, hogy vannak olyan buta emberek, akik még azt sem veszik figyelembe, hogy az állat hol és hogy érzi magát, csak hogy bent babusgathassák.
2013. nov. 5. 11:19
 17/17 anonim ***** válasza:

ma 10:52

most te kétszer vagy regisztrálva, és mindkettővel írogatsz egyszerre??

2013. nov. 5. 11:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!