Nálatok laknak -e állatok?
Mi kertesben lakunk.
A kutya kint van, és megakadályozhatatlan hogy kimenjen. :( Egyszer szöges drótot is tettünk fel a kerítés tetejére, neki futott, felszaladt és kiugrott. Azóta leszedtük, legalább ne sérüljön meg. Nem lehet bent tartani, de a szomszédok már megszokták, szeretik is. (elnézést kértünk miatta). De annyira szeretjük, emiatt nem fogjuk lecserélni :) főleg, hogy nem csavarog, csak őrzi az autónkat ha nem álltunk be.
A cica eredetileg benti lett volna, de jobban szeret az udvarban lenni, így kinti-benti cica. Ha alszik bejön, ha csámborog akkor kimegy.
(megjegyzem a kutyánk nagyon okos, ha átmegy az utcában az úttesten körülnéz (!) és ha jön valami, megvárja hogy elmenjen)
Kis utca, földúttal, kevés autó jár.
Jöhet a lepontozás, valakinek úgysem fog tetszeni :D
A kerdet nyilvan a Parom lanya allergias kerdes generalta.
Igen, vannak allatok. Harom macska, egy kutya. Kertes hazban lakunk, az allatok bent tartottak. Ha barki allergias lenne barmelyikukre is, az allat koltozne.
Igen egy kinnti bennti macska már 3,5 éve...
Nagyon szeret a kertben lenni.Csavarog.Aludni be jön.Pl. télen ki sem lehet zavarni. :)
Van egy nagy akváriumunk sügérekkel, és van egy brit rövid szőrű macska ami csak benti macska.
Allergiás vagyok a macskaszőrre, de úgy látszik ha rendesen kefélve van a bundája, rendesen takarítok utána, az allergia nem jön elő..
Ha a kérdésed apropója az allergia, akkor 2 lehetőség van.
1. Takarítás, túlzott tisztogatás után elviselni ha van allergia
2. Ha nem múlik el sehogy sem, akkor búcsú a kutyától..
Na ne vagdalkozz a szavakkal 1 .-es! Már miért lenne felelőtlen állatartó ?!
Mindenki azt tart amit akar . Ha el tudja látni az állat szükségleteit,rendszeresen sétáltatva van ,akkor mi a problémád :O ? Akkor a mai világban a te meglátásod szerint rengeteg felelőtlen állattartó van van . :/
Van az a kutyafajta ami számára nem ideális a kinti tartás ..akkor miről is beszélünk ,az hová való ????
Hogy a kérdésre válaszoljak igen van egy tündéri mopszunk ,aki családunk teljes jogú tagja és imádjuk ;) !!! További szép kutyás éveket ! :)
nekem egy fekete-fehér labradorom van, és kinn van a kertben
Kan kutya és elég büdi, nehezen lehet fürdetni is, és elég kicsi is a házunk hogy ő ott benn legyen
lányom imádja és én is, olyan mintha lenne egy fiam is..:)
Ha tehetem 10 percenként kinézek rá, hogy mi van vele
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!