Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Ezért gonosz lennék?

Ezért gonosz lennék?

Figyelt kérdés
Apróhirdetésekben látom hogy árulnak róka prém szőrméket/boákat. Imádom az állatokat, kutyáink, nyulaink, lovam is van, sose tudnék egy állatot sem bántani. Gonosz lennék ha megvennék egy olyan rókaprémet? Nem hordanám, csak otthon tartanám a szobámban.

2013. okt. 28. 16:13
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

"ahha, végülis igazad van

én sem kell személyesen ismerjelek ahhoz, hogy az első válaszod után megállapítsam, hogy szépen fogalmazva is hülye vagy az élethez és ha annyira idős vagy akkor az még annál inkább gáz"

Mert rá világítottam arra, hogy a nagyapádnak problémái voltak-vannak:)? Aki szerinted hobbiból gyilkol az fáin csávó? Szerintem meg te vagy retardált, mivel szerinted a hobbigyilkolás a legtermészetesebb. De ezt megtudom érteni, mivel még nem nyílt ki annyira az értelmed, hogy ezt felfogd. Nem hiába büntet az állam 10-en akárhány év felett. Egyébként te lehetsz hülye abból kiindulva, hogy először valami papáról beszélsz, aztán nagypapáról. Egyébként még csak a kisbetűknél tartotok az iskolában? Egy hasznos tanács. Mondatot nagy betűvel kezdünk:)

"egyébként te biztos jobban ismerted nagyapámat mint én, de azért leírom, hogy egy nagyon rendes ember volt és sosem volt egy ellensége sem

becsületes volt és mindenkinek ott segített ahol tudott,"

Írni akármit lehet. Én is leírhatnám, hogy az enyém béke Nobel díjat stb....

Ha utánanézel, a sorozatgyilkosokra is ráillik ugyanaz amit leírtál. Nem mondod meg róluk hogy azok, vagy nem.

"de ha csak azért mert vadászott egy tróger szerinted, akkor nézz kicsit körül a te családfádon, lesz egy pár tróger szerintem"

Igen jól látod. De nem azt mondom hogy tróger, csak azt kiskorában valami nagyobb fejsérülést szenvedhetett:) A következményekről pedig nem tehet, ahogyan a többi mentális beteg sem.

ja és sosem mondott volna senkire sem olyat, hogy bárcsak meghalna, tehát te a cipőfűzőjét sem köthetted volna be mert egy emberi hulladék vagy ;)

2013. okt. 28. 18:35
 12/24 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Nekem nem a vadászokkal van bajom, csak a hobbi vadászokkal, akik unalmukban mennek lövöldözni, hogy megmutassák hogy.....

2013. okt. 28. 18:38
 13/24 anonim ***** válasza:

Ez lemaradt, de pótolom.

"ja és sosem mondott volna senkire sem olyat, hogy bárcsak meghalna, tehát te a cipőfűzőjét sem köthetted volna be mert egy emberi hulladék vagy ;)"

Én még a szaros cipőmet sem töröltem volna belétek, nehogy mocskosabb legyen mint volt:)

2013. okt. 28. 18:45
 14/24 anonim ***** válasza:
Miért lennél gonosz? A rókákat ígyis úgyis kilövik, mert gyéríteni KELL!! Nincs mese. És ha már meghal akkor igenis legyen rendesen felhasználva a bundája, ne menjen kárba.
2013. okt. 28. 19:25
 15/24 anonim ***** válasza:

kedves intelligens, mentális bajoktól teljesen mentes vitapartnerem!

örömmel olvasom, hogy belekötöttél abba, hogy nem nagy betűvel kezdek mondatokat és talán azt is észrevetted, hogy írásjelet sem teszek a mondatok végére

ez azt jelenti, hogy már félig-meddig igazat adtál nekem, ugyanis már nem nagyon tudsz mibe belekötni

én néha papámat írtam, néha nagyapámat, tudtommal a kettő ugyanazt jelenti, de ha csak szimplán olvasási problémáid vannak, arról már nem tehetek és nem mellesleg ez is egy egyáltalán nem ide illő dolog, tehát már megint csak azt keresed, hogy mibe tudsz belekötni

a vadászok nem azért mentek vadászni, mert, ahogy te fogalmaztál, megmutassák, hogy ők... vagy valami ilyesmit írtál, nincs kedvem visszaolvasni, feltételezem tudod miről beszélek

tehát ez nem ennyire egyszerű, ahogyan azt te gondolod

igazából nem is az bosszant, hogy ellenzed a vadászatot, mert azzal sokan úgy vannak (de 5x annyian kedvelik)

az a problémám, hogy te egy jó embernek hiszed magad, aki nemes célért küzd, hogy a szegény állatokat ne öljék le a vadászok, de közben meg egy agresszív pszichopata vagy, aki egy csoportot leáltalánosít és a saját végbéltermékét többre becsüli mint őket és a halálukat kívánja

dettó, mintha egy focihuligánról regélnék, de komolyan

ez egy nagyon gyerekes és éretlen hozzáállás a dolgokhoz, akármennyi idős is vagy

nem mellesleg a te őseid is nagy valószínűséggel öltek állatokat (nem élelemszerzés céljából), tehát most akkor széllel szembe pisálsz, amikor ilyen kulturáltan kívánod a nagyapám halálát

egyébként nagyapám szerette a természetet, halász volt a foglalkozása, rengeteg állatot tartott és nagyon szerette őket

hogy mégis mi vitte rá, hogy megöljön pár rókát, fácánt és egyéb állatot?

talán az, hogy lőni is nagyon szeretett, kiváló mesterlövész volt a sorkatonaság alatt és valószínűleg nem gondolta, hogy ezzel tömeggyilkosságot követ el

de egyébként minden vadász szereti a természetet és az állatokat, olyan ember nem is megy annak, aki nem így van ezzel

feltételezem ezt sem tudtad, végülis logikus, miért is kéne megpróbálnod csak minimális szinten is megismerni azokat, akiket utána mindenféle trógernek elmondassz és utálni kezded őket

egyébként papám 6 éve halt meg gyomorrákban, ha ezzel szebbé tettem a napodat, akkor nem bánom, örülj

remélem sikerült kicsit belevilágítanom a sötét fejedbe és ráébreszteni arra, hogy egy kegyetlen, erkölcsileg 0 "embert" látsz magad előtt, akárhányszor a tükörbe nézel

2013. okt. 28. 19:30
 16/24 anonim ***** válasza:

Remélem látható...

[link]

Mást nem írnék...

2013. okt. 29. 13:04
 17/24 A kérdező kommentje:

Utolsó válaszoló. Ismerem a videót. De miért ide linkelted? Most állatkínzónak tartasz mert megvásárolnék egy Használt rókaprémet?

Szerencsétleneket Magyarország egyes területein irtják mert bemerészkednek a falukba és lelövik azért is ha túl nyugodtan és kedvesnek találják. Ahogy az egyik válaszoló írta, legalább a bundájuk maradjon emlékbe!

2013. okt. 29. 16:50
 18/24 anonim ***** válasza:

konkrétan a vitához akartam írni :)

Te döntésed,én biztosan nem nézegetnék otthon egy halott állatot..

Mindenki máshogy érez a prémek terén,te élsz együtt vele így a te döntésed.

2013. okt. 29. 17:37
 19/24 A kérdező kommentje:

Akkor elnézést:)

Valójában hozzászoktam, a családunka mindig volt legalább egy prém vagy kitömött madár, ennek ellenére mindenki állatbarát és lelkiismeretes velük. A lovam levágott farokszőrét is meghagytam, levágtam a farkából néhány centit mert eltöredezett a vége. Összekötöztem rendesen, leigazítottam és egy dobozkában tartom.:)

Köszönöm a válaszokat!

2013. okt. 29. 23:28
 20/24 anonim ***** válasza:
Miért lennél gonosz, ha szobádat rókaprémmel díszítenéd. Nekem nem lenen gusztusom hozzá, hogy a szobámba hallott állatok részei lennének kitéve dísznek. De mindenkinek szíve joga eldönteni. Mindenkinek más a mentalitása.
2013. nov. 1. 11:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!