Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Ezért gonosz lennék?

Ezért gonosz lennék?

Figyelt kérdés
Apróhirdetésekben látom hogy árulnak róka prém szőrméket/boákat. Imádom az állatokat, kutyáink, nyulaink, lovam is van, sose tudnék egy állatot sem bántani. Gonosz lennék ha megvennék egy olyan rókaprémet? Nem hordanám, csak otthon tartanám a szobámban.

2013. okt. 28. 16:13
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
74%
Ez olyan, mint ha kiadnád az engedélyt egy másik róka kilövésére, hogy pótolják az eladott darabot.
2013. okt. 28. 16:17
 2/24 A kérdező kommentje:

Ezeket nem elhullott egyedekből készítik?:(

Különben egy családi hagyatékból maradtat találtam. Tehát nem tömegárusításból szerezném..

2013. okt. 28. 16:26
 3/24 anonim ***** válasza:

ne hallgass az előző válaszolóra, miért lennél ettől gonosz?

papám is nagy vadász volt és sok ilyen szőrme van a házban, szerintem nagyon szépek és jól néznek ki

2013. okt. 28. 16:44
 4/24 anonim ***** válasza:
0%

"papám is nagy vadász volt"

Akkor a papádat kétnapos korában kellett volna a falhoz vágni:)

2013. okt. 28. 16:48
 5/24 anonim ***** válasza:

inkább téged kéne falhoz vágni te agyamosott állatb*zi

mi a bajod a vadászokkal? azt hiszed te jobb ember vagy csakmert nem tudnál megölni egy állatot?

2013. okt. 28. 16:58
 6/24 anonim ***** válasza:
13%

"inkább téged kéne falhoz vágni te agyamosott állatb*.i

mi a bajod a vadászokkal? azt hiszed te jobb ember vagy csakmert nem tudnál megölni egy állatot?"

Én csak azt mondom, hogy még egy kuladarabot is többe nézek, mint a "nagy vadász" komplexusokkal küzdő hobbi vadászokat. Egyébként nem vagyok agymosott, csak egy mentális problémáktól mentes fiatalember:)

Ja a legjobb az lett volna, ha a papád papája inkább egy kisszéket csinál helyette. Te vadászb..i.

2013. okt. 28. 17:27
 7/24 anonim ***** válasza:

te, olvasd már el mégegyszer, hogy miket irogatsz olyan emberekről, akiket nem ismersz

és akkor mentális problémáktól mentes embernek hívod magad? xD

vicces "fiatalember" lehetsz

hány éves vagy?

najólvan, üljél vissza a TV elé, mindjárt kezdődik a Vuk a csúnya simabőrű vadászbácsival, aki legyilkolja az állatokat

2013. okt. 28. 17:32
 8/24 anonim ***** válasza:
0%

"te, olvasd már el mégegyszer, hogy miket irogatsz olyan emberekről, akiket nem ismersz

és akkor mentális problémáktól mentes embernek hívod magad? xD

vicces "fiatalember" lehetsz

hány éves vagy?"

Akkor nyomatékosan hangsúlyozom. Egy mentális problémáktól mente családból származom, ami rólad nem mondható el:)

És az hogy jön ide, hogy hány éves vagyok? Valószínű, hogy tripla annyi mint te.

És egyébként nem kell személyesen mindenkit személyesen ismernem, hogy levonjam a következtetéseimet. Ez kb olyan, mint ha azt mondanád, hogy egy sorozatgyilkosra miért mondok ilyet vagy olyat:)

"najólvan, üljél vissza a TV elé, mindjárt kezdődik a Vuk a csúnya simabőrű vadászbácsival, aki legyilkolja az állatokat"

Kösz már kinőttem belőle. De ha te ha ennyire tudod hogy mikor kezdődik, feltételezem hogy rendszeres nézője lehetsz, úgyhogy nem is tartalak fel, nehogy lekésd. Jó szórakozást:)

2013. okt. 28. 17:45
 9/24 anonim ***** válasza:

ahha, végülis igazad van

én sem kell személyesen ismerjelek ahhoz, hogy az első válaszod után megállapítsam, hogy szépen fogalmazva is hülye vagy az élethez és ha annyira idős vagy akkor az még annál inkább gáz

egyébként te biztos jobban ismerted nagyapámat mint én, de azért leírom, hogy egy nagyon rendes ember volt és sosem volt egy ellensége sem

becsületes volt és mindenkinek ott segített ahol tudott, de ha csak azért mert vadászott egy tróger szerinted, akkor nézz kicsit körül a te családfádon, lesz egy pár tróger szerintem

ja és sosem mondott volna senkire sem olyat, hogy bárcsak meghalna, tehát te a cipőfűzőjét sem köthetted volna be mert egy emberi hulladék vagy ;)

2013. okt. 28. 17:52
 10/24 A kérdező kommentje:

Ajaj, nyugalom emberek:')

nekem erre az a véleményem hogy más családtagjának a halálát nem szabadna kívánni csak mert pl. vadász volt. Vadászok mindig is voltak és lesznek, és sokkal könyörületesebbek is talán mint manapság az állatfeldolgozók. Régen az embereknek vadászniuk kellett hogy életben maradhassanak, szerintem ez nem bűn, a ragadozók is lefojtják az áldozatukat hogy megehessék, életben maradhassanak, és ahogy a vadászok is, ők is meghagyják a bundájukat és egyéb testrészeiket.

Azt nem szeretem ha potyára vadásszák a jószágokat, pl az elefántokat és orrszarvúkat (és sok-sok más állatfajt) aztán a nagy tetemüket otthagyják és csak az agyarukért és szarvukért ölik le majd otthagyják a tetemüket. Értelmetlen pazarlása ezeknek a nemes állatoknak.

2013. okt. 28. 18:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!