Miért adtok vitát indító, kioktató, gonosz válaszokat olyan kérdésre ami nem érdekel?
Figyelt kérdés
Soha nem fogom felfogni,hogy miért nem tudjátok inkább figyelmen kívül hagyni..2011. júl. 27. 18:12
1/9 anonim válasza:
én sem értem, hogy te miért nem tudod figyelmen kívül hagyni, hogy mi miért nem hagyjuk figyelmen kívül az olyan kérdéseket.
2/9 A kérdező kommentje:
azért mert a saját kérdéseimre is kapok ilyen választ,és bár nem reagálok,mert utállom a vitákat,idegesít,h sokan itr adják ki magukból a gőzt..
2011. júl. 27. 18:19
3/9 anonim válasza:
Azért mert unatkoznak és nincs jobb dolguk. Nah meg a legkönnyebb beszólogatni másoknak, ahelyett hogy inkább segíteni próbálnának.
4/9 anonim válasza:
Több oka is lehet.
- 28-adik alkalommal tesznek fel hasonló kérdést, és már unalmas válaszolgatni.
- (mivel ebben a témakörben tetted fel a kérdést, itt elsősorban a szaporítókat szokás "kioktatni"), magától nem fog rájönni, hogy gonosz dolgot csinál az állataival. Még ha nem is büntetik, legalább szégyellje el magát a kapott válaszoktól.
- Nem is kioktató a válasz, de mivel a kérdező nem ilyen választ szeretett volna hallani, ezért kioktatásnak veszi.
Biztos van más ok is, most hirtelen ennyi jutott eszembe.
6/9 A kérdező kommentje:
De én arra gondolok(ez csak 1 példa!!!!),hogy valaki érdeklődik horoszkóp jellemzéssel kapcsolatos dolgokról,mert hisz benne,és valaki csak mert nem hisz benne ad egy ilyen választ"megfogsz halni"... Ha nem hisz benne miért olvassa el a kérdést?? ez csak 1 példa volt,és az hogy unalmas..hát pff és akkor miért nem lehet kikerülni???
2011. júl. 27. 18:29
7/9 anonim válasza:
Ja, akkor rossz kategóriába tetted a kérdést.
Na ezeket én se értem. Egyszerűen csak annyi lehet, hogy debil kölykök élvezik a nyilvánosságot.
8/9 anonim válasza:
bocs, ez lemaradt. Az ilyen válaszokra nem kell reagálni, jelenteni kell a modiknak és kész.
9/9 A kérdező kommentje:
ma 18:41
én is mindig azt csinálom :)
2011. júl. 27. 18:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!