Venni akarok egy kutyanyakörvet de hogyan utaljak?
Figyelt kérdés
Sziasztok! :) A facebook-on van egy oldal ahol eladó egy pár kutya nyakörv... De Átutalással kéne fizetni... Még csak 13 éves vagyok de nem tudom hogy akkor kiküldik postán és amikor jön a futár akkor vagy mikor és hogyan kell fizetni? Vagy mikor, és hogyan? Előre is köszönöm a válaszokat! :)2013. aug. 30. 13:58
1/9 anonim válasza:
Kérd meg a szüleidet, ők a bankszámlájukról át tudják utalni. :) Vagy esetleg meg lehet kérdezni az eladót, hogy utánvéttel elküldené-e, akkor csak kézhezvételkor kell fizetni. :)
2/9 anonim válasza:
Olyat ne vegyél neten, amire előre kell utalni pénzt, csak olyan helyen vegyél bármit, amit átvételkor kell fizetni és akkor is nézd meg előtte, hogy mit kaptál, amikor kifizeted.
3/9 A kérdező kommentje:
Ha a futár hozza akkor is utána kell kifizetni miután átadta? Meg a szüleim nem tudnak róla mert ez egy meglepi lenne :)
2013. aug. 30. 14:04
4/9 anonim válasza:
Átutaláshoz bankszámlaszám kell (nem hiszem, hogy már van ilyened), és a te számlaszámodról az övére kell átutalnod. De én ilyen nevesincs oldalakról, ahol nincs kötelezettsége az eladónak arra, hogy miután átutaltad a pénzt, és ő megkapta, akkor a terméket elküldje. Hacsak nem cégszerű, mert az állja a szavát. Egyet jegyezz meg, magánembertől SOSE vásárolj előreutalással, csak személyesen!
5/9 anonim válasza:
Ha futár hozza, akkor is át kell utalni a pénzt ELŐRE. Hiszen általában azután kapsz meg valamit, miután kifizetted.
6/9 anonim válasza:
Egyeztess az eladóval, hogy fizethetsz-e úgy, hogy utólag fizetsz a futárnak vagy a postán.
7/9 anonim válasza:
Nekem már sokszor hozta futár és akkor fizettem neki, előre soha nem fizetek, erre már sokan ráfáztak.
8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! :)Jelenleg személyes átadást intézek :) Nagyon köszönöm a válaszokat :)
2013. aug. 30. 14:12
9/9 anonim válasza:
egyébként úgy is lehet hogy a bankba befizeted a pénzt a bankszámlájára és annyi, én acanashopról rendelek ott lehet utánvéttel mert nekik van ilyen vásárlói apró betűs rész, amit kipipálsz hogy elfogadod a feltételeket, de azt soha senki nem olvassa el, ha nem fizetsz a futárnak akkor ő nem adja oda neked és visszaküldi ha pedig kiveszed a kezéből akkor feljelentenek, sajnos az ilyen magán személy meghirdeti hogy neki van pár db valamilyen arra semmi garancia nincs hogy te megkapod, vagy azt kapod amit kértél stb.. ezért jobb a személyes találkozó bár ha nem csak egy fél várost kell utazni érte hanem egy fél országot akkor nem igazán éri meg olcsóbban megvenni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!