Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Állatgyűjtő lennék? Nem...

Állatgyűjtő lennék? Nem akarok az lenni!

Figyelt kérdés

Kislány korom óta rajongok a pekingi palotakutyákért és "whiskas" macskákért.

Pénzem nem lesz, hogy tenyésztőtől vegyem meg őket, de már gyűjtögetek.

Tavaly elkísértem egy barátomat egy menhelyre. Nem akartam kihozni kutyát, de megláttam egy babakutyát és amolyan "szerelem első látásra".... ki is hoztam. Nagyon jó kutya, imádom, járunk kutyasuliba, odafigyelek rá....ivartalanítva van már... megpróbálok jó gazdája lenni.

Hasonlóképpen jártam egy cicával. Egy vidéki piac alkalmával láttam, hogy kiscicákat "osztogatnak". Igen, macskával tértem haza... feketével. :D Imádom ezt a cicát is. Most is itt ül a vállamon a 4 kilójával. :D

De a vágyam, akkor is egy Brit rövidszőrű.

Nemrég ismét felütötte fejét a téma itthon, és a férjem teljesen kiakadt, hogy én milyen hülye, idióta vagyok. :( Hogy nem szabad ennyi állatot bevállalni, stb...

Most ezért tényleg állatgyűjtő vagyok? Csak mert kb. 2-4 év múlva szeretném a "vágyaimat megvalósítani"?

2013. aug. 2. 22:14
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Kedves férjed van.. Amúgy meg ha megvan az anyagi keretetek rá, és az elkötelezettség akkor egyáltalán nem felelőtlenség.
2013. aug. 2. 22:18
 2/4 anonim ***** válasza:

Ez még messze nem az :)

Egy kutyus és cica bőven elfér még lakásban is, ha foglalkozol vele. Ha házban laktok, a két kutya is simán lehet.

2013. aug. 2. 22:43
 3/4 anonim ***** válasza:
Egyébként az állat személyisége számít igazán, nem a fajtája. Biztosan van a világon olyan brit macska is, akivel nem tudnál igazán jól kijönni.
2013. aug. 2. 23:56
 4/4 anonim ***** válasza:

Ismerek olyan családot, ahol 8 macska van, 3 kutya és 2 kisgyerek. Ott nagy a káosz, mivel az állatok a kertből ki-be rohangálnak, behordják a koszt és a kutyák olyan hangosan ugatnak, hogy meg lehet süketülni.

Barátom apja se semmi, neki 3 kutyája van és és 2 macskája, régen görényeket tartott bent, azt nem szerettem, mert féltem tőlük, de a kutyáktól és a macskáktól legalább nem félek.

Nálam csak egy nyuszi van, azon kívül halak, meg békák terráriumban. Ők nem zavaróak a vendégek számára sem. Ha jön ide valaki, nem fog semelyik állat ölébe ugrani :)

2 kutya még nem sok, de vigyázz, mert barátom apjánál szoktak néha balhézni a kutyák, és akkor egyiket ki kell zárni a kertbe, a másikat meg be a szobába. Külön etetni, és ez egy idő után elég fárasztó játék.

2013. aug. 3. 08:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!