Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Egy nőstény görénynek mekkora...

Egy nőstény görénynek mekkora nyaka van? Centiméterben? Mert akarok neki csinálni nyakörvet, de nem tudom, hogy mekkora, milyen hosszú kell (nincs még nálam), valaki tud segíteni?

Figyelt kérdés
Esetleg a hímé is jöhet, hogy milyen hosszú, mert annyira még nem döntöttem el, hogy nőstény, vagy hím legyen. Ebben valaki esetleg segíteni tud? Illetve az igaz, hogyha a hím lakásban van tartva, akkor is jelöli a területét?

2013. aug. 18. 19:10
1 2
 1/17 A kérdező kommentje:
Ja, és ugye vadászgörényről van szó
2013. aug. 18. 19:11
 2/17 A kérdező kommentje:
Meg a nősténynek ha nincs gyereke, akkor túltüzelhet. És ha alkalmanként lefial, akkor nincs ilyen baj? Szóval ha fedeztetem évente-kétévente, akkor van ilyen baj?
2013. aug. 18. 19:41
 3/17 anonim ***** válasza:

csináld tépőzárasra de ha összeteszed a hüvelyk és a mutató ujjadat akkor kb akkora átmérőjű lehet,de függ sok mindentől

szerintem :D

2013. aug. 18. 19:55
 4/17 A kérdező kommentje:
De amilyet akarok, nem lehet tépőzárasra csinálni. Csak olyan kicsi a nyaka?!:DDD Azt nem is tudtam:D Vagyis azt tudtam, hogy kicsi a nyaka, de ennyire?!:) Amúgy az igaz, hogy nagyjából macska méretű a nyaka? Mert már olyat is hallottam.
2013. aug. 18. 20:07
 5/17 anonim ***** válasza:
hát akkor lehet,hogy nekem van abszurd méretű macskám, mert nagyon nem akkora :D
2013. aug. 18. 20:15
 6/17 A kérdező kommentje:
Jó, igazából mindent olvastam már, hülyébbnél hülyébb kijelentéseket, és ezt hirtelen nem tudtam hova tenni, de gondoltam csak nem:DDD És a hímnek mennyivel lehet nagyobb a nyaka?
2013. aug. 18. 20:20
 7/17 anonim ***** válasza:
Lövésem sincs, egyik barátomnál van vadászgörény. :D
2013. aug. 18. 20:26
 8/17 A kérdező kommentje:
Ja, értem:D Azért köszi:) És remélem jönnek még válaszok, olyanoktól, akik pontosan tudják:D
2013. aug. 18. 20:48
 9/17 anonim válasza:
Görinek nem nyakörv kell, mert az alkatából adódóan nem maradna rajta, hanem hám. Ezt is lehet kapni állatos boltokban. A görény tartás egy nagyon spéci dolog, 600 oldalakat tudnék írni csak arról, hogy mi mit és hogy csesztünk el... De nagyon aranyos állatok az tuti! :) Ez a tüzelés dolog megint csak nehéz ügy. Ha évente "megoldod a szükségletét" nyilván nem lesz gond. (Azt nem akarom tudni, hgoy mit csinálsz az alommal!:( ) Vagy meg kell műtetni. Mert ha se ez, se az egy idő után állandósul a tüzelése és megbetegszik. Legjobbakat! :) Ja a fiúról csak annyit tudok, hogy szigorúan jelöli a területét és sokkal intenzívebb a szaga!
2013. aug. 18. 21:39
 10/17 A kérdező kommentje:

Akkor marad a kislány, és akkor évente viszem fedeztetni valahova.:D Meg nem kell minden egyes tüzelésnél "pároztatni" valakivel, ugye? Meg végül is hányszor tüzel évente?

Az almot egyébként eladom, illetve 1-2-t úgy tudom szokás adni a fedeztetőnek. A maradékot eladom, vagy megtartom, de semmiféleképpen sem lesz bajuk, mert azt nem engedem!:)

Egyébként a nyakörvet csak szimplán rajta akarom tartani, HA nem bújna ki belőle, de azt tudom, hogy hámot be kell szereznem, fogok is, mert sétáltatni kell, és sétáltatni is fogom majd rendszeresen!

2013. aug. 18. 21:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!