Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Szerintetek milyen állatot...

Szerintetek milyen állatot érdemes tartania egy tinédzsernek, aki sokat tanul de minden félképpen szeretne valamilyen állatot, akit/amit gondozhat?

Figyelt kérdés

2013. aug. 25. 20:38
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Igazából én nagyon szerettem és gondoztam, de a szüleim eléggé kiakadtak rá amikor mindent szétrágott és megevett.
2013. aug. 25. 23:02
 12/12 anonim ***** válasza:
Szerintem a madarak nemannyira jók ha sokat tanulsz. Ha tanulsz és közben 3 madár csipog és rikácsol egyszerre az ronthatja a tanulmányi eredményed. Szerintem nem olyan rossz ötlet a csíkos mókus. Róla tudni kell azomban, hogy átlagosan októbertõl márciusig téli álmot alszik, de ekkor sem szabad elfeletkezni róla. Tehát az iskolaidõ nagy részében nem fog zavarni mégis gondoskodhat róla nyáron pedig,mikor kevesebb a tanulás egy csomót lehet vele játszani. Õ ahelyett, hogy simogaást kérne tõled inkább szíveledben játszik veled. De ha épp sokat kell tanulnod akor ha megfelelõen tartod( sok dolog a ketrecben) el van egyedül is.
2015. ápr. 6. 12:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!