Ajánlana nekem valaki olyan helyeket ahol nem csak jelképesen lehet örökbefogadni lovakat?
Figyelt kérdés
Már egy csomó oldalt végignéztem és nem találok ilyen helyet.Meg megnéztem, hogy van-e olyan aki ingyen elajándékozná a lovát.Nem baj ha sérült vagy öreg nem szeretnénk sem hátasnak sem igáslónak használni, csak hobbi állattartás lenne.2009. okt. 24. 15:55
1/4 anonim válasza:
Próbáld meg Várkonyi Andival felvenni a kapcsolatot.Neki van Zakuszkatanyája,nehezen ad ki lovat(sőt nem is igazán),de ha komolyan gondolod és bizonyítasz akkor lehet,hogy segít.
A zakuszkatanya.hu-n megtalálod az elérhetőségét.
(nem a tv2-ös V.A.)
2/4 anonim válasza:
Őrbottyán. Alapitvány a beteg sérült lovakért.ha kijársz hozzájuk, és "bizonyitasz" volt már rá példa, hogy adtak ki lovat, de nagyon szigoru ellenőrzés mellett. Őket ajánlom, tüneményes emberek, gyönyörü, tisztán tartott istállókkal, hozzáértő szakemberekkel.
3/4 A kérdező kommentje:
Már olvastam az őrbottyániról a Nemzetközi Kutya magazinban, csak hát nincs valami közel hozzánk,se a Zakuszka tanya.
De azért köszi a válaszokat!
2009. nov. 4. 15:44
4/4 anonim válasza:
A zakuszkatanya oldalán most ajánlanak fel két örökbefogadható lovat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!