Az állatok és a gyerekek között van összefüggés?
A szüleim nem engedik, hogy bármilyen állatom is legyen, mert ha mondom, hogy szeretnék pl. egy kiscicát, akkor allergiásak a macskákra, ha kutyát szeretnék, akkor meg arra lesznek hirtelen allergiásak..még aranyhalat se vesznek, mert kitalálnak mindenféle hülyeséget, hogy jajj a halak olyan halálos fertőzéseket terjesztenek (de amúgy a halat, mint ételt megeszik, akkor furcsamód nem mérgező)..
2x volt eddig kutyánk, az egyik kutyát elvitte az egyik ismerősünk, aki kutyatenyésztő vagy valami ilyesmi, a második kutyánknál meg olyan 6 éves lehettem, amikor idekerült hozzánk, de 6 évvel ezelőtt elvitték, mert megkergette a szomszédban lakó gyökér gyereket, az anyja meg azzal fenyegetőzött, hogy ha nem tüntetjük el innen azt a "dögöt", kihívja a rendőrséget..
szóval ez az eset óta nem volt semmilyen háziállatom. és arra lennék kíváncsi, hogy van összefüggés a háziállatok és aközött, hogy milyen szülő leszek később? mert ha lenne egy saját állatom, akit én gondozhatok, megtanulnám, milyen más gondját viselni és lehet, hogy emiatt jobb szülő is lennék később. ebben lehet igazság? csak mert arra gondoltam, lehet, ezzel meggyőzném őket..
15L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!