Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Szeretnék foglalkozásokra...

Szeretnék foglalkozásokra járni a görényemmel. Hova jelentkezzek?

Figyelt kérdés

Kicsit félreérthető a kérdés, de én azt szeretném megtudni, hogy mikor és hova mehetek állatos előadást tartani az állatok gondozásáról, leginkább alsós gyerekeknek. Sokan foglalkoznak ezzel, de az én környékemen (főváros) ritka az ilyen, és eléggé "elkényeztetettek" a gyerekek (ha állatot kérnek viszonylag rögtön megkapják).

Leginkább iskolákba mennék, csak az a probléma, hogy én is tanuló vagyok, 16 éves. Mondjuk van síszünet az iskolámban, de akkor más sulikban van tanítás, így ez megoldható lenne, de hogy "jelentkezzek", ehhez túl fiatal vagyok?

2013. júl. 3. 14:02
 1/1 anonim ***** válasza:
69%

Görényes kennelek, tenyésztők szoktak ilyenel foglalkozni, tőlük érdeklődd meg. De szerintem, mivel ez szolgáltatás, nagykorúnak kéne hozzá lenned és számlaképesnek. Így legfeljebb ismerősökön keresztül tudsz mini állatvédelmi előadásokat szervezni pl. sulinapokra, amikor tanítás nincs, de valami gyerekeknek való program jól jön (bár egy görény... a kisebbek biztosan simogatni akarnának, egy görény egy harminc fős osztályhoz édeskevés, csak hiszti és tolakodás lesz belőle, nem belátás, hogy egy állatoz türelem kell). Esetleg visszamehetsz az általános iskoládba, megbeszélni valakivel, hogy bevinnéd, akár természetismeret (vagy mi van elsőben) órára, és mesélhetnél róla. Akkor szervezett kereteken belül meg is lehet simogatni.

(Egy állat, legyen bármilyen szelíd, ha nem képzett terápiás állat, szerintem hülyét kap ennyi visongó kislánytól, akik mind simizni akarnak. Én is hülyét kapnék. Ezért jobb az óvatosság.)

2013. júl. 3. 18:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!