Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Mikor milyen állatkiállítás?

Mikor milyen állatkiállítás?

Figyelt kérdés
Egyszer amikor elég kicsi voltam (:D) voltunk egy állatkiállításon azt hiszem a Petőfi Csarnokban (de ez nem biztos) és volt ott mindenféle állat, rágcsálók, meg kutyák macskák. Ez milyen kiállítás volt? Úgy emlékszem ingyenes volt (de ez sem biztos) és elég sok állatot lehet ingyen haza vinni vagy vásárolni. Ilyen kiállítás van évente? és hol?
2009. okt. 18. 17:07
 1/3 anonim ***** válasza:

Az biztos,hogy nem kiállítás vol,hanem kisállatvásár. Kiállítások területén ugyanis tilos az állatok árusítása.

Ilyenek szoktak lenni Monoron is,annak Monori Kisállatbörze a neve. Ha jól tudom havonta szervezik tavasztól őszig nem tudom idén lesz-e még.

Ha rendes kiállítások érdekelnek,akkor menj fel a MEOE vagy az MKSZ honlapjára és nézd meg mikor,hol milyen kiállításokat rendeznek.

2009. okt. 18. 17:16
 2/3 A kérdező kommentje:
Igen csak az a furi, hogy a legtöbb állatot fésülgették és mutogatták, nézelődni lehetett én sem értem milyen rendezvény volt... :S
2009. okt. 18. 17:52
 3/3 anonim ***** válasza:

Kisállatbörze.

Egyszer mi is voltunk egy ilyenen (ezer éve) a Havanna lakótelep közösségi házában. Pontosabban az Kisállatbörze és Ásványbörze volt. Ott lehetett vásárolni: ásványokat, tengerimalacokat, höriket, papagájokat, pintyeket. De voltak nem megvásárolható ásvány gyűjtemények és állatok is (pl: stuccok, óriáskigyó, láma, kölyök oroszlán és egy 1,5éves tigris is) a kigyót meglehett simogatni és a kölyök oroszlánnal (500Ft) lehetett 10percig játszani a tigris egy nagy ketrecben volt egy teremben "egyedül" de Őt nem sokáig nézegettük mert szólt a gondozója, hogy inkább menjünk ki a kutyával mert ha bevadul a tigris akkor nem nagyon fogja megállítani a rács...

És igen a kutyát is bevihettük (és még fizetni sem kellett utána). (a tigrises "incidenst" nem szerncsére szinte senki sem hallotta)

2009. okt. 19. 14:34

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!