Van egy kutyám és két macskám. Jól érzik úgy magukat hogy egész nap pihennek- utána esznek kicsit lődörögnek?
Figyelt kérdés
Szóval a kutya korcs, 6éves kb., a két macskánál a nagyobbik már kétéves körül van a kicsi meg a nagynak a kicsije:D ő olyan fél éves vagy kicsit több. És főleg a kutyánál van az hogy itt fennt a teraszon a szőnyegen fekszik ,feje szőnyegen és nézelődik. Olykor -olykor helyet változtat megint pihen, elbóbiskol. Túl sokat nem mozog nekem meg nem sok időm van rá sajnos. A macskák elvannak sz.tem eljátszanak egysmással- ugrálgatnak ide-oda, mindig vannak valahol. Kutyánál ez nem gond vagyis úgy értem hogy ilyenkor nem szomorú?Hozzáteszem hogyha kimegyek hozzá és leülök mellé odajön fejét a combomra teszi és simogatom órákig eltudja viselni. De ha kell akkor játszik is. Szóval hűséges kutya is meg szeretetre méltó is. Épp ezért kérdezem hogy ő ilyenkor mikor egyedül van és csak fekszik jo neki?cvagy unatkozik?esetleg búsul? bocs a sok kérdésért. 18/f2009. okt. 18. 16:23
1/3 anonim válasza:
Ha a kutyád egészséges akkor bizony az a baj, hogy nem foglalkozol vele. Akinek nincs rá ideje az ne vállaljon kutyát. A kutyával sétálni kell, nevelni, játszani vele, foglalkoztatni stb. Lehet hogy nyugisabb fajta, de biztos, hogy ezekre szüksége van. Persze ez nem azt jelenti, hogy ne menj iskolába, vagy dolgozni és legyél vele egész nap, de minden kutyának szüksége van napi sétára meg ilyesmikre.
2/3 A kérdező kommentje:
kösz a kommentet de van még egy kérdés amit leirtam hogy ilyenkor most akkor rosszkedvű?vagy igy érzi jol magát csak hamár ott vagyok vele akkor nincs ellenére ha játszunk vagy simogatom
2009. okt. 18. 16:30
3/3 anonim válasza:
Lehet rosszkedvű, lehet hogy beteg, az is lehet hogy ennyire nyugis. Minden kutya máshogy reagál arra hogy uantkozik. Valamelyik rombpl, valamelyik csak ül és néz. Ezt így nem lehet megmondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!