Most mit csináljak? 39/5terhesen ha pihennék jönnek a jóslók, ahogy mozgok elmúlnak. Tipp, hogy végre szüljek?
A 36.héttől nagyon keményen jóslózok, már nem számolom hányszor fordultunk vissza, mert vaklárma volt.
És tényleg ahányszor leülök, lefekszek, elmegyek pisilni, olyan fájásaim lesznek, hogy a szemem kiugrik a helyéről, hab a tortán, hogy rendszeres és erős fájásokról beszélünk(5percesek a leghosszabbak, egy perces fájáshosszal)
és ahogy sétálok el is múlnak. Ez nappal nem gond, szöszölök a lakásban, de se éjjel se nappal nem tudok aludni, pihenni.
Már volt ciciingerlés fájások alatt, "vad" szex, önkielégítés, megy a hasam, de valahogy szülni nem akaródzik:( Mit tegyek még, hogy elmúljon, vagy szüljek vagy valami legyen már. Nagyon nyűgös vagyok már miatta.
(a ctgk az egyetlen olyan fél órák az életemben amikor nyugiban nincsenek fájások, vagy csak ipen hogy van egy)
A tegnapi 13valahányast nem én írtam ki.
Az ottani ötletek nagy részét már próbáltam.
"éles" szex...naponta
én is nagyon szültem volna és mondtam Apának, hogy ha betette, akkor segitsen "kiszedni" onnan :-)... bejött
Én is sok mindent kipróbáltam, de egyiktől sem indult be a szülés. Végül túlhordtam, de a baba 3 kiló volt még túlhordás után is, így ő pontosan tudta, hogy még fejlődni akar, azért nem akart idő előtt kibújni.
Én a terhesség utolsó hetében egy hatalmasat is estem, azt hittem ott rögtön megszülök, de végül nem így lett.
Ha a baba bent akar maradni, akkor bent is fog.
Sokaknak bejön a szex, de ha nektek ez sem, akkor türelem. Most már tényleg nincs sok időd hátra!
Szép és könnyű szülést!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!