Meg szoktad puszilni a kutyád/cicád?
Figyelt kérdés
2009. okt. 16. 13:55
1/17 anonim válasza:
Igen :) (kutyámat foxterrien tricolor simaszörü 1 éves ) ;)
2/17 anonim válasza:
Igen. A régi németjuhász-vizsla kavartamat is, és a jelenlegi tacsi-terrier(?) mixet is.
3/17 anonim válasza:
Igen:)
Fajtatiszta a drágám,"Rebeka"(L)
4/17 anonim válasza:
Nem. Ő szokott engem:D Nem vagyok elég gyors h elkapjam a fejem. Egy dilis Cocker Spániel.:P Am a cicám is szokott, ébresztés gyanánt.
5/17 anonim válasza:
nem.nekem ez...olyan
nem baj és nagyon aranyos de én nem csinálom:)
6/17 anonim válasza:
igen, a cicáimat, meg a bernáthegyimet is :) (természetesen a fejére kap puszit!!) x)
7/17 A kérdező kommentje:
Én nem tudnám megpuszilni , füleg, ha belegondolok, h hol járt a kutya nyelve azelőtt és azzal nyalja magát.
(ha pl a ivarszervét , seggét nyalogatja)
(De mindenkinek zöldet adtam)
2009. okt. 16. 19:42
8/17 anonim válasza:
Hát én a puszit a fejére értetem nem a szájára :D az már inkább csok hiszen az anyukádnak sem a szájára adsz "Puszit" hanem az arcára
9/17 anonim válasza:
Csókot egynek sem adok, ők néha adnak nekem, ha nem ugrok el elég gyorsan. Nade puszit, azt minden mennyiségben kaphatnak a buksijukra! (1 höri, 1 tengerimalac, 1 kutyi)
10/17 anonim válasza:
utolsó válaszoló:teljesen ebben a helyzetben vagyok én is! csak nekem egy angol cocker spancim van és rengeteg puszit kap a feje búbjára:D ^^ de a 2 cicámat már nem puszilgatom!:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!