Milyen munka létezik, ahol állatokkal foglalkozhatok?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy a gyerekek fele az állatokkal akar foglalkozni, de azért gondoltam érdeklődni lehet.
Egyébként bármit mondhattok, állatorvostól kezdve a tengerbiológusig bármire kiváncsi vagyok. :)
2013. jún. 22. 11:12
1/9 anonim válasza:
Ott van először a menhelyi munka, zoológus, erdész, lovász, állati pszichológus, állatorvos, kutyasétáltatást vállalsz esetleg!
3/9 anonim válasza:
Állatorvos, állatvédő, zoológus, állattenyésztő, lovász, zsoké. Ha farmon laksz, az is egy munka, mindent eladsz amit kell és sok az állat, haszonállat
4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a rendes válaszadókat, a 2. kivételével felpontoztam mindenkit! :)
2013. jún. 22. 14:52
5/9 anonim válasza:
Miért, a mészáros nem állatokkal foglalkozik?
6/9 A kérdező kommentje:
Döglött állatokkal. :)
2013. jún. 22. 23:35
7/9 anonim válasza:
kecskepasztor, tehenpasztor, kondas, allattenyeszto
8/9 anonim válasza:
tenyésztő, állatorvos vagy az asszisztense, lovarda vezető, lovász, patkoló kovács, lovastúra vezető, lovas edző/oktató, belovagló, pályaépítő (pl. díjugrató versenyeken), lovas versenyző valamilyen szakágban (zsoké, díjlovas, díjugró, militaris...), lovasterápia, falusi turizmus, tanya gazda, kutyaiskolában oktató kiképző, lovas/kutyás rendőr, lovas polgárőr (ez inkább önkéntes), kutyás mentő, kisállatboltban eladó, vadász (kutyákkal), tej/tojás termelő, húsfeldolgozó, méhész, állatvédő, állatkerti gondozó, viselkedés kutató, cirkuszi előadó betanított állatokkal, juhász, nemzeti parkban dolgozó, menhelyi dolgozó, tengerbiológus, biológus, halász, kutyakozmetikus, hagyományőrző csapat (inkább önkéntes munka)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!