Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Visszakérnéd a kutyádat?

Visszakérnéd a kutyádat?

Figyelt kérdés
Elveszik a viharban a kutyád, valaki befogadja, rendbeteszi, szeretettel nevelgeti. 1-2 hónap múlva meglátod az új gazdájával a kutyust. Az új helyen minden szeretetet megkap és nagyon jó körülmények között él. Neked már van azóta másik kutyusod, a régit is boldognak látod. Visszakéred az új gazdájától?
2009. okt. 3. 22:26
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Én vagyok a megtaláló. A gazdája nem plakátolta ki a kutyát a környéken, pedig direkt körbejártam körülnézni. Gondoltam, ha nem keresi, akkor én sem plakátolgatom, mert a kutya nagyon csúnya állapotban került hozzánk. Utólag kiderült, egy kis cetlire kiírta egy helyre, de azt nem vettük észre. Mi mindig nagyon vigyázunk rá, mikor vihar van, mert már megismertük, hogy fél. A gazdája végiggondolta, és azt mondja, nem kéri vissza, de nekem mégis kicsit lelkiismeretfurdalásom van. De nem szívesen adnám vissza, mert nagyon megszerettük és sokat is tettünk érte.
2009. okt. 3. 22:59
 12/20 anonim ***** válasza:
81%

Akkor itt mi a kérdés??

Ne add vissza..

Attól a perctől kezdve miután mindent megtettél,h megtaláld a valódi gazdit,de ne sikerült a tied..

Ők nem keresték halálra..rossz állapotban került hozzátok akkor ezek szerint nem voltak jó gazdik..Na meg persze én nem vennék azonnal másikat..Ha én szeretem a kutyám nekem ŐŐŐ kell és senki más..mindent megteszek érte!!

Nekem kb 2hónapja egy panellakásból tünt el a kutyám..

'órán belül a fél város ki lett plakátolva(Debrecen)..képpel,ismertetőjegyeivel és jutalommal..írtam egy csomó netes oldalra..közte hajdú-bihar megye legnézettebb oldalára...egész éjjel az utcát jártam kiabálva..meg még vagy 20ember..azt hittem, az egyik szomszédnál van még rendőrt is hívtam..menhelyet mindent..

Meg is lett másnap reggelre..

Szerintem ÉN mindent megtettem a kutyámért..Ő pedig semmit..

A te kutyád,NE legyen lelkiismeret furdalásod.Légy boldog,h megmentettél ey kutyát az idióta gazdájától.

Neveld tisztességesen,Nagy szeretetben!!

És ha kérné se add vissza!!!

Amíg nem tudja bebizonyítani,h az övé NE tedd!!

Én mg neki is állnék..A kutya az első gazdáját szereti a legjobban..hmm..elgondolkodtat,h milyen jó gazdija lehetett...

Örülj,h a tied a kutyus..Vigyázz rá nagyon.Bocsi a hosszú irományomért:)

2009. okt. 3. 23:27
 13/20 anonim ***** válasza:
87%

ez így egészen más színben tünteti fel a dolgot!tudod, ha az én kutyám veszne el, nem csak 1 db cetlin keresném Őt, hanem addig nem feküdnék le, amíg meg nem találnám!(egyszer, amikor még "baba" volt, kiment a nyitott kapun, vagy 40en kerestük(a barátaim és az akkori párom, plusz szomszédok), addig nem álltam meg, amíg meg nem lett!nagyon nagy dicséret Neked,hogy ápoltad, szeretted(szereted) Őt! Te jobb gazdája vagy szerintem, mint az előző! Ne legyen emiatt lelkiismeret furdalásod!Nagyon sok szép napot Nektek!:)

az utolsó válaszoló

2009. okt. 3. 23:33
 14/20 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Csak mindig eszembe jut, hogy szegény gyerekek a régi gazdinál meg sírnak a kutya után...
2009. okt. 3. 23:42
 15/20 anonim ***** válasza:
90%

Jobb helyen van nálad! Ha a gazdája ilyen könnyen lemondott róla, sőt, új kutyája van azóta, akkor nem is szerette igazán... ha igazán szerette volna, azontúl, hogy mindent megtesz az ember azért, hogy megtalálja,normális ember nem azonnal új kutyát vesz hanem gyászolja a pajtását :(

Én ha meglátnám a kutyám mással nemhogy visszakérném a kutyám, de ha nem akarná ideadni, egyenesen nekimennék, és kikaparnám a szemét, bármire képes lennék, hogy visszakapjam a kutyám, semmilyen erőszaktól nem rettennék vissza (pedig nem vagyok ilyen típus).

22L

2009. okt. 3. 23:42
 16/20 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy pont azért szerette igazán, mert le tudott róla mondani? Először azt mondta, kéri vissza, de átgondolta. Nem volt unszimpatikus ember, kicsit sajnálom, hogy elszökött a kutyusa...
2009. okt. 3. 23:46
 17/20 A kérdező kommentje:
De tényleg még az internetes fórumokat is megnéztem...
2009. okt. 3. 23:47
 18/20 anonim ***** válasza:
87%

Ne legyen emiatt lelkiismeretfurdalásod!

Tartsd meg, ne add vissza, legyen a tiéd!

Ha rossz állapotban volt, és nem keresték annyira, akkor nem számitott sokat nekik az a kutyus.

Szóval szeresd csak és vigyázz rá :)

Ha az én kutyám elveszne, és vki befogadná, hiába van jó helye, és szereti a kutyám őt, akkoris visszavenném, ha kell visszalopnám, mert nagyon ragaszkodok hozzá,és az én kutyám is hozzám.Senki nem tudna vele úgy foglalkozni, ahogy én :)

Senki nem veheti el tőlem...

2009. okt. 4. 13:23
 19/20 anonim ***** válasza:
77%

Én visszakérném mivel én rendesen bánok a kutyáimmal.Nem egy kutyus menekült hozzánk,és gondoztuk mi.De abból amit te elmondtál,úgy gondolom,ho nálad sokkal jobb helyen van a kutyi,és szerintem ne legyen emiatt lelkiismeretfurdalásod.

Üdv:Anita alias Saszta

2009. okt. 4. 19:50
 20/20 anonim ***** válasza:
nem kérném vissza,maximum megkérném az új gazdit h néha had látogasd meg:)de a kutyinak sem jó ha mindig máshoz kerül
2009. okt. 5. 19:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!