Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Visszakérnéd a kutyádat?

Visszakérnéd a kutyádat?

Figyelt kérdés
Elveszik a viharban a kutyád, valaki befogadja, rendbeteszi, szeretettel nevelgeti. 1-2 hónap múlva meglátod az új gazdájával a kutyust. Az új helyen minden szeretetet megkap és nagyon jó körülmények között él. Neked már van azóta másik kutyusod, a régit is boldognak látod. Visszakéred az új gazdájától?
2009. okt. 3. 22:26
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
vissza, egy percet se haboznék
2009. okt. 3. 22:33
 2/20 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Nekem nyár elején eltűnt a perzsacicám, keresgéltem egy darabig de ha most megtalálnám elhoznám!
2009. okt. 3. 22:36
 3/20 anonim ***** válasza:
100%
megnézném megismer-e. nagyon okos a kutyi, látogasd meg, beszélgess el vele mit szeretne!
2009. okt. 3. 22:38
 4/20 A kérdező kommentje:
Megismer, de az új gazdájának már jobban örül.
2009. okt. 3. 22:38
 5/20 anonim ***** válasza:
100%
Ha jobban örül az új gazdájának és neked meg lett egy másik kutyád akkor szerintem ne kérd vissza.
2009. okt. 3. 22:40
 6/20 anonim ***** válasza:
100%

ha felmerül benned ez a kérdés akkor szerintem ne kérd vissza

lehet nem véletlenül került oda:) a sors akarta igy, talán ott jobb helye van

2009. okt. 3. 22:40
 7/20 anonim ***** válasza:
55%

Ha jól érezte magát a kutya nálam, akkor nem örül másnak jobban 1-2 hónap alatt.

A kutyáim choppesek, tehát, ha elvesznének és valaki megtalálja őket, akkor tudnák a telefonszámom, a címem.

A telefonszám a nyakörvükön is rajta van.

Ha valaki talál egy kutyát, akkor plakátol, netre felteszi.

Ha valakinek elveszik a kutyája, akkor plakátol, netre felteszi.

Elképzelhetetlennek tartom, hogy egy kutya akit megtalálnak ne kerülne azonnal haza.

2009. okt. 3. 22:45
 8/20 anonim ***** válasza:
85%
*chippesek
2009. okt. 3. 22:45
 9/20 anonim ***** válasza:
100%

Hát kezdjük ott, hogy ilyen nem történne velem. Kutyáim tojnak a viharra. Meg nem engednék magukat befogadni, mivel nem barátkozósak. Más kutyáról is hallottam ebből a fajtából aki hónapokig vándorolt és a kölykeit is felnevelte, és nem engedte senkinek, hogy odamenjen hozzá (nem idegbeteg volt, hanem tenyészkutya, mégis...)

De ilyen történne, azonnal visszakérném. Enyém a kutya, imádom, ő a mindenem. És a legrosszabb rémálmom lenne, hogy két hónap alatt másnak jobban örüljön. :S

2009. okt. 3. 22:48
 10/20 anonim ***** válasza:
100%

nehéz kérdés...:( én se értem, hogy miért nem plakátolta ki a megtaláló, hogy kutyát talált, gondolom nem kóborolt olyan messzire ez a kutty...be tudnád fogadni őt is?mert az gonosz dolog lenne, ha a másiktól megszabadulnál...

ha tényleg boldogabb a kutya a másik gazdinál, és tényleg mindent megkap, akkor én otthagynám, de látogatnám sűrűn őt!

2009. okt. 3. 22:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!