Visszakérnéd a kutyádat?
ha felmerül benned ez a kérdés akkor szerintem ne kérd vissza
lehet nem véletlenül került oda:) a sors akarta igy, talán ott jobb helye van
Ha jól érezte magát a kutya nálam, akkor nem örül másnak jobban 1-2 hónap alatt.
A kutyáim choppesek, tehát, ha elvesznének és valaki megtalálja őket, akkor tudnák a telefonszámom, a címem.
A telefonszám a nyakörvükön is rajta van.
Ha valaki talál egy kutyát, akkor plakátol, netre felteszi.
Ha valakinek elveszik a kutyája, akkor plakátol, netre felteszi.
Elképzelhetetlennek tartom, hogy egy kutya akit megtalálnak ne kerülne azonnal haza.
Hát kezdjük ott, hogy ilyen nem történne velem. Kutyáim tojnak a viharra. Meg nem engednék magukat befogadni, mivel nem barátkozósak. Más kutyáról is hallottam ebből a fajtából aki hónapokig vándorolt és a kölykeit is felnevelte, és nem engedte senkinek, hogy odamenjen hozzá (nem idegbeteg volt, hanem tenyészkutya, mégis...)
De ilyen történne, azonnal visszakérném. Enyém a kutya, imádom, ő a mindenem. És a legrosszabb rémálmom lenne, hogy két hónap alatt másnak jobban örüljön. :S
nehéz kérdés...:( én se értem, hogy miért nem plakátolta ki a megtaláló, hogy kutyát talált, gondolom nem kóborolt olyan messzire ez a kutty...be tudnád fogadni őt is?mert az gonosz dolog lenne, ha a másiktól megszabadulnál...
ha tényleg boldogabb a kutya a másik gazdinál, és tényleg mindent megkap, akkor én otthagynám, de látogatnám sűrűn őt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!