Mit csináljak? (SOS)
Jelenleg van hörcsögöm,de nagyon szeretnék görényt,de az anyuék nem engedik.Hogy vegyem rá őket?
(szülinapom már volt :))
Mert szeretnék egy háziállatot,viszont kutya és macska szobában bent nem lehet,sajnos:S
hörcsög meg nagyon kis állat így gondoltam,hogy görényt szeretnék,mert tetszik,aranyos .Gondját viselném takarítanám,ha kell megfürdetném,etetném játszanák vele,gondoskodnák róla.
Héj!!!Mi az,hogy lecserélném?Te normális vagy?
Én egy szóval nem említettem olyant,hogy "meguntam a hörcsögöt,mert unalmas és félreteszem ,mint egy darad rongyot"
Azt mondta szeretnék a hörcsögöm mellé és nem azt,hogy a hörcsögöm helyett...két nagyon különböző dolog ...
Figyi,még nem hallottál olyanról,hogy valakinek egy,de valakinek több 2 akár 12 háziaállata is lehet.Persze ez felelőséggel jár.15 vagyok szóval nem kell nekem mesélned,hogy mit is jelent.Én úgy gondoltam,hogy a hörcsögöm mellé,akit nagyon szeretek és adok is neki enni,épp valamivel csörög :) na szóval mellé szeretnék +1 háziállatot.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!