Miért érzem emiatt magam rosszul?
Figyelt kérdés
Most lesz egy kiskutyám, és ahova a testvéreit vitték azok full gazdagok, teszik fel a képeket a fullos kutyaággyal mindennel,drága kiegészítők.. az is gazdag akitől hozom. Nekem is kell majd képet küldenem, és már előre szégyenlem magam hogy itt nem lesz pár tízezres kutyaágy, meg ilyenek...mit fog ez gondolni? hogy akkor itt nincs olyan jó dolga a kutyának?? Pedig ez a sok márkás cucc meg minden...szerintem ezt mind maguknak veszik, mert h jól néz ki meg tök vagány..szerintem a kutyának ugyanúgy megfelel egy saját készítésű fekhely is, nem? Meg itt nem lesznek tág terek, kicsi lakásban élek, viszont mindig elviszem sétálni, és parkba hogy tudjon futkosni. Ez neki elég, nem? De mégis úgy érzem, hogy nemvaló nekem a kutya, csak ha én is megtudom neki adni ezeket.2013. márc. 26. 15:36
1/6 anonim válasza:
Olyan képeket küldjél, ahol csak a kutyád látszik. Az, hogy veled van, játszik , boldog. A többivel ne törődj.
2/6 anonim válasza:
Egy a lényeg, mindig legyen annyi pénzed, hogy el tudd látni. Értsd: normális tápot kapjon, és ne jelentsen gondot, ha orvoshoz kell vinni bármi miatt. A többi mind rongyrázás. A kutyának nem fontos, neki csak az kell, hogy legyen egy szerető család mellette, neveljék, foglalkozzanak vele.
Írtad, hogy nem éltek nagy lakásban. Az sem gond, a kutyák úgysem a lakásban tombolják ki magukat, hanem a szabadban.
Te csak ne aggódj amiatt, hogy ki mit gondol, ha Te tudod, hogy a kutyádnak jó élete van.
3/6 anonim válasza:
A kutyát k.ra nem fogja érdekelni, hogy milyen árcédula volt az ágyán. Foglalkozz vele, gondozd rendesen, törődj vele, hogy boldog legyen a többi meg csak talmi hülyeség. Képet meg a kutyáról küldjél, ne a filrefrancról.
4/6 anonim válasza:
Hát te hülye vagy. Szeresd, és jól gondoskodj róla, kit érdekel az ő nagy fényűzésük, lehet hogy feleannyira sem jó gazdák mint te.
5/6 anonim válasza:
Egy tenyésztőnek nem az a fontos, hogy milyen márkás cuccok veszik körül a kutyát, hanem hogy a gazda hogyan bánik vele. Ha egyébként normális eledelt kap, megfelelően gondoskodtok az egészségéről és biztonságáról, akkor csak az a fontos a tenyésztőnek, hogy hogyan foglalkozol vele. Semmi más.
6/6 A kérdező kommentje:
Igazatok van..
2013. márc. 27. 10:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!