Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Mi legyek ha nagy leszek?

Mi legyek ha nagy leszek?

Figyelt kérdés
A tanacsotokat sezretnem kerno h mi lgyek mar sok minden megfordult a fejemben de aztan rajottem h megse lenne igazan jo..( tobb okbol is ) leirom h miket szeretek mikhez ertek es kerlek irjatok szakmakat )Sokan mondtak , hogy nagyon jol beszelek es nagy tehetsegem lenne musorvezetonek vagy riporternek....( ehez esetleg mi kell vagy hogyan lehetek az ? ) Szeretek szineszkedi , meg az emberekkel foglalkozni beszelgetni valamint egysezreuen kis korom ota imadom az allatokat ( kutyakat) talan az amit a vilagon a legszivesebben csinalok h veluk foglalkozom...:DD ( amugy meg meg azt is szeretnem kerdezni h az allatvedorsegre mi kell h felvegyenek ? )

#foglalkozás #önismeret #kerdesek erdekes
2013. febr. 14. 17:11
 1/6 anonim ***** válasza:

Műsorvezető szerephez hatalmas protekció kell, valamint, hát nem tudom, hogyan mondjam szépen, hány éves vagy, de a megfelelő emberekkel kell testi kapcsolatot létesíteni. Meg persze nyomni magad pofátlanul.

A riporter/újságíró az már más, ilyen jellegű tanulmányokat folytathatsz, de itt is nehéz boldogulni, nagyon jónak kell lenned, ha el szeretnél valamit érni.

Színészet, ismét egy protekciós, szűk szakma, erre már most kellene készülnöd, már most kellene kisebb helyeken játszanod, énekelni tanulni, ismerkedni a szakmával. Ez sem egy 4 év alatt egyetemen tanulható dolog, a legtöbben beleszületnek.

Az állatokat sokan szeretik, ezzel még nem mész sokra...

Annyit tudok javasolni, hogy tanulj jól és ha valamint tényleg szeretsz, azzal foglalkozz rengeteget minél korábban.

2013. febr. 14. 17:54
 2/6 anonim ***** válasza:
Èn állatorvos szerettem volna lenni. De voltam olyan buta hogy már általánosban sem tanultam igazán (lustaság). Szóval ha az elején (általános és gimi) jól tanulsz/ jók a jegyeid akkor szinte bármire viheted! :) Szóval hajrá! ;)
2013. febr. 14. 18:31
 3/6 A kérdező kommentje:
Ertem koszonom , amugy 14 eves vagyok :)Egy szinjatszo korbe is jelentkeztem most varom a valaszt de a kornek az igazgatoja szerint nagy eselyem van h bekeruljek :)
2013. febr. 14. 19:29
 4/6 A kérdező kommentje:
Ertem koszonom , amugy 14 eves vagyok :)Egy szinjatszo korbe is jelentkeztem most varom a valaszt de a kornek
2013. febr. 14. 19:31
 5/6 anonim válasza:

Ha szeretsz beszélni és szépen beszélsz, lehetsz műsorvezető, riporter, vagy valami hasonló. A színész is jó választás lenne, mivel írtad, hogy szeretsz színészkedni. Ráadásul ott sokat kell beszélni is.

Ha szereted a kutyákat és a többi állatot is, lehetsz állatorvos, kutyakozmetikus, állatgondozó.

2013. febr. 19. 13:26
 6/6 A kérdező kommentje:
Igen , nagyjabol en is ezeken gondolkodtam es koszonom!
2013. febr. 19. 14:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!